C.C. - ramas bun (promo album)
C.C. - ramas bun (promo album)
"Ramas bun" este titlul ultimului material semnat C.C. si include colaborari cu: Pacientu ,Shutz ,Dominic, Elena Modoran, Sweb, Rappa, Bumerang si Cwbriahn.
Data lansarii va fi anuntata ulterior.
Tracklist:
01. Lupta (cu Bumerang)
02. In vis
03. In ecou (cu Pacientu si Dominic)
04. Da
05. Urasc
06. Drama (cu Cwbriahn)
07. O zi (cu Elena Modoran)
08. Praf pe foi (cu Shutz si Dominic) (mandolina: Silviu Stefan)
09. 5 la numar remix (cu Shutz, Pacientu, Sweb si Rappa)
http://www.defunkt.ro
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: C.C. - ramas bun (promo album)
hai cu treaba... o coperta ceva pe cand?
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

Era tare omu CC pacat ca se retrage
. Motivul e lipsa interesului ascultatorilor , corect ?

- Sleek
- fratele meu tu esti baiat
Inca e tare, pe stilul lui...nu lasa el microfonul asa usor 

Ca sa o dau putin in offtopic, o sa povestesc o intamplare de acum doua seri.cineva' wrote:Era tare omu CC pacat ca se retrage. Motivul e lipsa interesului ascultatorilor , corect ?
Vad un mesaj pe Facebook - noul clip B.U.G. Mafia. Avea 300 si ceva de vizualizari pe youtube si fusese postat de maxim o ora. Promo-ul C.C. avea 100 si ceva. A doua zi dimineata, acelasi clip B.U.G. Mafia avea 30 si ceva de mii de vizualizari, C.C. tot atatea (dupa 3 zile). Citesc cateva comentarii de la diversi, mai face inca 5 mii in 10 minute, plus cateva zeci de comentarii adaugate intre timp. La C.C. situatia era aceeasi, desigur. Acum ar fi culmea sa compar C.C. cu B.U.G. Mafia, nu asta vreau sa evidentiez si ar trebui sa fie clar pentru toata lumea. Nici macar site-urile de profil nu mai promoveaza cum ar trebui sa o faca, ce pretentie sa mai ai de la ascultatorul de rap, sa te asculte, indiferent daca a mai auzit de tine sau nu, atat timp cat cea mai puternica modalitate de promovare a muzicii rap, in 2011, reprezentata de internet, devine inaccesibila unora? Lumea nu mai vrea sa promoveze anumite nume... ca sunt altele mai "catchy" de promovat in draci... nume care nici macar nu mai au nevoie de promovare - si singurul motiv pentru care o faci e strict personal, sa-ti creasca numarul de vizitatori. Ne cacam in sus ca hai sa reprezentam, facem,. dregem, iubim hip hop-ul, muncim pentru asta, sustinem, promovam, facem totul benevol, fara interes.. MARS MA... astia. Pai de ce ai mai continua, in cazul asta? Toata povestea asta duce la o singura concluzie... pe care o puteti trage singuri, fiecare dupa cat si cum poate - si cu asta am incheiat.
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
da nu vezi boss ca nu-i pasa nimanui ca va retrageti? mai lasati drama. poate e de la voi, nu de la public.
poate ca publicu nu merita...dar continuati pt aia care totusi asculta
nu vreau sa intelegi gresit,da aici e vina voastra nu e vina ascultatorilor. zi`mi tu un artist bun din hiphopu romanesc care nu e promovat? .daca esti bun ,esti promovat,nu? .normal ca mafia strange atatea vizualizari deoarece investesc,suna ca la carte,sunt profesionist,lumea se regaseste. daca nu ar fi tari nu ar face atatea vizualizari,chill... in fine. eu cred ca ar trebui tu sa tragi tare,sa investesti,sa promovezi ..
eu unul ma simt jignit pentru asta:
Nici macar site-urile de profil nu mai promoveaza cum ar trebui sa o faca, ce pretentie sa mai ai de la ascultatorul de rap, sa te asculte, indiferent daca a mai auzit de tine sau nu, atat timp cat cea mai puternica modalitate de promovare a muzicii rap, in 2011, reprezentata de internet, devine inaccesibila unora? Lumea nu mai vrea sa promoveze anumite nume... ca sunt altele mai "catchy" de promovat in draci... nume care nici macar nu mai au nevoie de promovare - si singurul motiv pentru care o faci e strict personal, sa-ti creasca numarul de vizitatori.
www.hiphopdinromania.org

- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
mie mi se pare extraordinar de stupid sa crezi ca are cineva ceva cu tine si ca nu te promoveaza cand tu de fapt esti mediocru si nu prezinti interes. da e ok, poate castigati urmatoru "romanii au talent" cu drame d-astea.
pai chiar asta e treaba coaie, ca eu am promovat orice pielea pulii, si pentru unii am acordat mult timp, pasiune si tot degeaba. shutza are dreptate, ei nu-s bagati in seama, dar nu e vina blogurilor sau site-urilor, chiar daca unele cauta doar vizite si gossip (care duc tot la vizite)...Gharaa wrote:mie mi se pare extraordinar de stupid sa crezi ca are cineva ceva cu tine si ca nu te promoveaza cand tu de fapt esti mediocru si nu prezinti interes. da e ok, poate castigati urmatoru "romanii au talent" cu drame d-astea.
www.hiphopdinromania.org

Gharaa .. prefer sa nu-ti raspund, nu ai inteles unde bat si nu are rost sa-mi bat capul cu polemici de forum.
Eladio, mersi pentru feedback, dar nu era vorba despre tine in ceea ce spuneam, chiar daca de fiecare data cand vorbesc despre "aia cu site-uri" simti nevoia de a te regasi printre ei. Nu e cazul. Pielea pulii.. sa fie, asa cum zici tu. Nu mai am ce comenta aici. Sanatate!
Eladio, mersi pentru feedback, dar nu era vorba despre tine in ceea ce spuneam, chiar daca de fiecare data cand vorbesc despre "aia cu site-uri" simti nevoia de a te regasi printre ei. Nu e cazul. Pielea pulii.. sa fie, asa cum zici tu. Nu mai am ce comenta aici. Sanatate!
- revin cu date concrete:
Site-uri care au postat articole referitoare la albumul in cauza (ramas bun): Bro News, HipHopdinRomania.org, RoHipHop.ro, un blog, deFUNKt.ro si doua forumuri pe care am postat-o eu (via Google). Foarte tare.... Albumul precedent, "Autopsie", a avut promovare din blesug la acest capitol, nu am ce comenta aici si ca simplu ascultator as fi putut si eu sa trag o concluzie de genul celei trase de userul Sceptik...insa sunt mult mai multi factori la mijloc. Nimeni nu a zis ca vrea sa sparga piata cu un album cu sound-ul anilor 98-2000, in 2011. Alta chestie: daca tie nu-ti place, automat e praf. Coane, gusturile nu se discuta si atat timp cat nu ai habar cata munca, atentie la detalii si suflet intra in el... nu ai dreptul sa o arzi aiurea. Desi tu poti sa o arzi aiurea cat doresti, esti pe treaba ta acolo la tastatura. N-a stat nimeni la curul meu, nu a bagat nimeni bani in locul meu, nu a alergat si nu s-a implicat in locul meu. Ma doare fix in cur daca place sau nu place cuiva anume. Din fericire, pana acum nu prea am primit review-uri negative, ba chiar din contra - si consider ca e ok asa cum e, pentru ceea ce si-a propus sa fie. Eu vorbeam de promovare, vizualizari etc. pentru un nume care nu spune prea multe pentru public, cu toate ca are cateva albume la activ. Si nici macar nu e vorba despre numele meu, insa e un nume pe care il promovez si sustin. Si de data asta chiar am incheiat.
Site-uri care au postat articole referitoare la albumul in cauza (ramas bun): Bro News, HipHopdinRomania.org, RoHipHop.ro, un blog, deFUNKt.ro si doua forumuri pe care am postat-o eu (via Google). Foarte tare.... Albumul precedent, "Autopsie", a avut promovare din blesug la acest capitol, nu am ce comenta aici si ca simplu ascultator as fi putut si eu sa trag o concluzie de genul celei trase de userul Sceptik...insa sunt mult mai multi factori la mijloc. Nimeni nu a zis ca vrea sa sparga piata cu un album cu sound-ul anilor 98-2000, in 2011. Alta chestie: daca tie nu-ti place, automat e praf. Coane, gusturile nu se discuta si atat timp cat nu ai habar cata munca, atentie la detalii si suflet intra in el... nu ai dreptul sa o arzi aiurea. Desi tu poti sa o arzi aiurea cat doresti, esti pe treaba ta acolo la tastatura. N-a stat nimeni la curul meu, nu a bagat nimeni bani in locul meu, nu a alergat si nu s-a implicat in locul meu. Ma doare fix in cur daca place sau nu place cuiva anume. Din fericire, pana acum nu prea am primit review-uri negative, ba chiar din contra - si consider ca e ok asa cum e, pentru ceea ce si-a propus sa fie. Eu vorbeam de promovare, vizualizari etc. pentru un nume care nu spune prea multe pentru public, cu toate ca are cateva albume la activ. Si nici macar nu e vorba despre numele meu, insa e un nume pe care il promovez si sustin. Si de data asta chiar am incheiat.
nu ma refeream la el cand am zis pielea pulii
www.hiphopdinromania.org

stiu la cine te refereai, nu-i bai.