Ciudat nu...? eu ascult si hip hop si muzica "culta&quo
Moderator: .etalosed
Ciudat nu...? eu ascult si hip hop si muzica "culta&quo
Nush`t poate pare ciudat dar imi place sa ascult ..mai ales cand invat...muzica clasica...iar in timpul liber hip hop...? voi ce ascultati in afara de hip hop ? 

Zici prin lume ca ma stii/M-ai cunoscut la un gazon
Eu n-am gustat nici nicotina "ne pas possible mon garcons"/Am trecut peste tentatii
Mi-a fost greu dar mi-a iesit /N-am cautat modele-n altii si de-asta n-am fost prea iubit
Eu n-am gustat nici nicotina "ne pas possible mon garcons"/Am trecut peste tentatii
Mi-a fost greu dar mi-a iesit /N-am cautat modele-n altii si de-asta n-am fost prea iubit
da si eu ascult rock..(nightwish de exemplu)....punk mai putzin...dar rock da..si mor dupa pian....as asculta zi si noapte...
Nu este deloc ciudat, ci cat se poate de normal. Muzica se asculta in functie de dispozitia pe care o ai, nu putem asculta numai Hip Hop, numai Jazz, numai Chill-Out, este nevoie tot timpul de diversitate.. atat in muzica cat si in viata de zi cu zi.
you just never know when you're living in a golden age.
"Muzica nu se asculta,se simte"....:)eu ascult tot ceea ce imi da o stare care sa imi placa,sa ma relaxeze,sa ma reprezinte in functzie de stare si situatzie....imi place muzica din toate genurile,de la drumm and base la rock,hip hop cu conditzia sa regasesc in ea acel "deliciu" auditiv
there is a mad girl in town
- The_LyoneSSe
- fratele meu tu esti baiat
nop....cand vorbim de muzica culta...vorbim despre muzica de pian...sau muzica clasica..cum ar fi Vivaldi...Strauss..etc.....hiphopul nu poate fi inclus in categoria asta...poate...cine stie ca o fi o mel din 100.000 care poate intra in categoria asta....dar totusi.....muzica culta e altceva...in primul rand ca e numai cu intrumente muzicale...si nu pe calculator...
-
- un domn / doamna
-
- Splashinator
shi eu obisnuiesc sa mai ascult un strauss...mda...cand invat...sau cand citesc...
in rest...ascult ce imi place...shi ce ma face sa ma simt bine...in general...muzica...ce exprima ceva...cat despre muzica..."culta"...eu unul nu sunt de acord cu aceasta constructie...cu aceasta notiune...auzi..."culta"...
in rest...ascult ce imi place...shi ce ma face sa ma simt bine...in general...muzica...ce exprima ceva...cat despre muzica..."culta"...eu unul nu sunt de acord cu aceasta constructie...cu aceasta notiune...auzi..."culta"...