Lital - Angelizare (video)
Lital - Angelizare (video)
http://www.youtube.com/watch?v=ivoo8w7DfYg
clipul este facut doar pentru a atrage atentia si pentru a ma perfectiona in treaba asta.
astept pareri atat despre el cat si despre piesa
clipul este facut doar pentru a atrage atentia si pentru a ma perfectiona in treaba asta.
astept pareri atat despre el cat si despre piesa
Re: Lital - Angelizare (video)
"Cicatrice" cu "antice", "zice" cu "şamanice" şi "demonic" cu "angelic" nu prea rimează. Adică nu rimează deloc. 

mie imi pare ca rimeaza 

E o problemă atunci. 

pentru mine nu e o problema.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Cicatrice cu antice rimează, accentul pică pe i la antic, deşi toată lumea pronunţă cu accent pe a.
Problema-i la restul.
Iar piesa nu zice nimic, parcă-i prea de dragul rimei. Sunt multe expresii fără sens, gen "comoara hărţii", "giganţi grăbiţi, tripaţi opriţi" etc. Plus că videoclipul mai bine nu exista, parcă e un cerşetor de-ăla cu probleme la bibilică care se bălăngăne înainte-înapoi toată ziua. No offense.
Problema-i la restul.

Iar piesa nu zice nimic, parcă-i prea de dragul rimei. Sunt multe expresii fără sens, gen "comoara hărţii", "giganţi grăbiţi, tripaţi opriţi" etc. Plus că videoclipul mai bine nu exista, parcă e un cerşetor de-ăla cu probleme la bibilică care se bălăngăne înainte-înapoi toată ziua. No offense.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Atunci e greşeala mea, m-am uitat şi într-adevăr, accentul pica pe "a" acum mult timp. Deşi nu am auzit pe nimeni să pronunţe "antíc".
Lital, cu atitudinea asta nu o să ajungi niciunde şi nu înţeleg de ce-ai mai postat piesa. E ca şi cum te-ai duce pentru o consultaţie la medic, el îţi spune c-ai leucemie şi tu ieşi zicând pe un ton lejer "Nu-i stres!". Era mai simplu să-ţi spun că piesa e de căcat, nu?
Lital, cu atitudinea asta nu o să ajungi niciunde şi nu înţeleg de ce-ai mai postat piesa. E ca şi cum te-ai duce pentru o consultaţie la medic, el îţi spune c-ai leucemie şi tu ieşi zicând pe un ton lejer "Nu-i stres!". Era mai simplu să-ţi spun că piesa e de căcat, nu?

Eu nu inteleg de ce te agiti atat.

Nu-i stress

mai e de munca, bafta!
Ma Exile ma refeream.CamorRa7 wrote:Eu nu inteleg de ce te agiti atat.
Cat despre piese
NskY wrote:mai e de munca, bafta!
am inteles,
va multumesc pentru timp
va multumesc pentru timp