EyeKon - Bun venit in Tartar [album 2013]
EyeKon - Bun venit in Tartar [album 2013]
...in curand
un mic teaser:
un mic teaser:
Re: EyeKon - Bun venit in Tartar [album 2013]
dar de ce nu incearca el sa fie mai original asa?
http://soundcloud.com/arinix
nush,mie mi se pare foarte original,poate ca are pe unele piese timbrul vocii asemanator cu rimaru,dar nu mi se pare ca ar copia pe cineva.Iar timbrul vocii nu ti-l poti schimba 

niste cox serviti?
parca-i altfel,nu?
parca-i altfel,nu?
Tare altfel, de ce nu mai e freestyle-ul?
Fiindca era doar o bucata, intre timp a urcat varianta cu 2 bucati:
Nebun EyeKon si pe piese si-n general, dar ca emcee si om, e mai mult decat ok. Probabil prea putin apreciat.
Cand am vazut ca scrie pe sticla Kerosen..
In alta ordine de idei, flow tati, si e altceva, mereu te surprinde cu ceva nou.
Cand am vazut ca scrie pe sticla Kerosen..

In alta ordine de idei, flow tati, si e altceva, mereu te surprinde cu ceva nou.
Am foi, foite si schite!
mama ce enervant e introul de la hiphoplive
bucata noua de pe BUN VENIT IN TARTAR,cu KPO(C.O.M)...respira,coaie...
si tracklistul de la BUN VENIT IN TARTAR:

...si a iesit albumul.
http://www.youtube.com/watch?list=PL6eU ... RSVq9dWioo aici aveti playerul...nu il pun direct pe forum pt ca imi reda doar o piesa...click si vedeti cum sta treaba,comenzi se fac la adresa de mail [email protected].
Auditie placuta!
http://www.youtube.com/watch?list=PL6eU ... RSVq9dWioo aici aveti playerul...nu il pun direct pe forum pt ca imi reda doar o piesa...click si vedeti cum sta treaba,comenzi se fac la adresa de mail [email protected].
Auditie placuta!
-
- Arhistrateg nebiruitul
Bă, primul lucru care-mi vine în cap când ascult albumul este: era și cazul să apară un adult în jocul ăsta plin de copii. Și mă refer la temele abordate, în primul rând. Și-mi mai place mult faptul că, deși poate să fie extrem de tehnic și să bage în stil Rimaru-n-zilele-lui-bune, Eyekon pune textu în prim plan, nu face doar spectacol de artificii verbale, și scrie versuri cu cap și coadă care chiar transmit mesaje. Și mesajele nu se rezumă la subiectele obișnuite ale ipop-ului din RO, ci abordează și meta-probleme ale comunității, ca-n Toate-s pe dos, Moartea rațiunii, Măcel sau Ascultătoru de rep.
Eu sunt genul ăla de geek hiper-critic care găsește câte-un cusur în toate, dar singurul lucru pe care i-l pot reproșa albumului de față este coperta.
Așadar, evident, albumul mi-a plăcut mult. Da mult, mult de tot. Atât de mult încât mai trebuie să-l diger un pic (aka încă 2-3 ascultări cel puțin) ca să pot să spun coerent exact cât de multe inovații aduce albumul. Ăsta-i genul de proiect care ar trebuie denumit „game changer” în limbajul americănesc. Mi-e teamă să nu fie întâmpinat cu sictir de-ăla specific la noi, dar sper ca măcar Moartea rațiunii să indigneze pigmeii îndeajuns de tare încât să-i acorde lui Eyekon locul cuvenit. Oricare-ar fi el.
Oricum, niciun ascultător de rep românesc și nu trebuie să treacă cu vederea albumul ăsta cu conștiința împăcată. Până una-alta-VladDobescu, Bun venit în Tartar e albumul anului.
Edit. De obicei mi se fâlfâie dacă un album este la Promovare sau la HH românesc, dar chiar mi-aș dori să văd topicul ăsta trecut la Hip-hop românesc, fiindcă știu că-s useri pe-aci care nu prea ascultă materialele de la Promovare și-ar să sară peste
Eu sunt genul ăla de geek hiper-critic care găsește câte-un cusur în toate, dar singurul lucru pe care i-l pot reproșa albumului de față este coperta.

Așadar, evident, albumul mi-a plăcut mult. Da mult, mult de tot. Atât de mult încât mai trebuie să-l diger un pic (aka încă 2-3 ascultări cel puțin) ca să pot să spun coerent exact cât de multe inovații aduce albumul. Ăsta-i genul de proiect care ar trebuie denumit „game changer” în limbajul americănesc. Mi-e teamă să nu fie întâmpinat cu sictir de-ăla specific la noi, dar sper ca măcar Moartea rațiunii să indigneze pigmeii îndeajuns de tare încât să-i acorde lui Eyekon locul cuvenit. Oricare-ar fi el.
Oricum, niciun ascultător de rep românesc și nu trebuie să treacă cu vederea albumul ăsta cu conștiința împăcată. Până una-alta-VladDobescu, Bun venit în Tartar e albumul anului.
Edit. De obicei mi se fâlfâie dacă un album este la Promovare sau la HH românesc, dar chiar mi-aș dori să văd topicul ăsta trecut la Hip-hop românesc, fiindcă știu că-s useri pe-aci care nu prea ascultă materialele de la Promovare și-ar să sară peste
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme

Nu un bou mitologic, ci un legendar zebu....
- Samio Molfai
- Je suis Pateu
Am citit printr-un topic pe mafia93, postat de nae... cum ca melodia asta e diss adresat lu dragonu' si cedrea... Stiti careva daca asa e sau Nae o arde dubios ca de fiecare data
)