dany wrote:face treburi smechere tare drake. De pe albumul trecut, Take care, inca am cateva piese pe care le ascult. Si albumul asta poate sa rupa. Dar ajunge sa-ti placa atunci cand incepi sa nu mai imparti muzica in genuri, ca de asta lumea-l "uraste" ca el vrea sa fie rap, dar pentru multi ascultatori ce face nu suna a rep. Doar ca mie daca-mi gadila placut urechile, ma p** pe ce gen vrea el sa creada ca face, imi place si atat. Are si multe momente penibile si cand e varza, dar are si melodii tari.
nici eu nu prea impart muzica in genuri, boss, crede-ma. ascult destul de multa muzica, destul de diversificata ca sa-mi mai permita sa mai cataloghez cumva un anumit artist in vreo sfera, mai ales ca acum fiecare gen are cate 4-5 subgenuri care au la randu lor alte 10 subsubgenuri. e atat de multa muzica buna acolo ca sa-mi pese catusi de putin de drake. doar ca omul imi displace mie, nu stiu.
Suzy wrote:nu cred ca are nevoie drake de click-uri, boss.

i-a mers foarte bine si pana acum fara sa aiba wu-tang in titlurile pieselor. repet, e un titlu in plm. it's not a big deal.
ti-am zis si mai sus, nu ma intereseaza ca i-a pus el numele wu tang la piesa. am pus linku ala ca tot dadusem de el pe facebook si am zis sa-mi exprim si parerea despre drake daca tot sunt aici. fara sa aiba vreo legatura una cu alta. hai, ca ne intindem si dupa risc sa par hater cu ceva de care nu-mi pasa absolut deloc.