Drake - Nothing Was The Same 2013 ALBUM

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

iemsy
Decanul

Drake - Nothing Was The Same 2013 ALBUM

Post by iemsy »

Image
1. "Tuscan Leather"
2. "Furthest Thing"
3. "Started from the Bottom"
4. "Wu-Tang Forever"
5. "Own It"
6. "Worst Behavior"
7. "From Time" (featuring Jhené Aiko)
8. "Hold On, We're Going Home" (featuring Majid Jordan)
9. "Connect"
10. "The Language"
11. "305 to My City" (featuring Detail)
12. "Too Much" (featuring Sampha)
13. "Pound Cake / Paris Morton Music 2" (featuring Jay-Z)
[hide]Deluxe Edition Bonus Tracks
14. "Come Thru"
15. "All Me" (featuring Big Sean & 2 Chainz)

blana !!! :bow:
http://soundcloud.com/arinix
Dani
Mitică

Re: Drake - Nothing Was The Same 2013 ALBUM

Post by Dani »

a fost leakuit?
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

albumul inca nu, a iesit piesa asta probabil fara voia lui, n-am citit prea multe...
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

girls love wu tang. beyonce is forever.

ma gandeam ca o sa se scurga zilele astea...
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Kashim

Post by Kashim »

de ce e limita de timp pt editarea posturilor? iar postez dupa mine

"Too Much" on Jimmy Fallon http://nahright.com/news/2013/09/14/vid ... my-fallon/
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

mare cacat. e un titlu in pula mea.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Kashim

Post by Kashim »

GM fam! Woke up to a lot of @Drake disses... WTH? The homey did a song about us right? Is that not love/respect? Or did I miss sum'n?
@INSpectahDECKWU
greuceanu

Post by greuceanu »

Suzy wrote:mare c***t. e un titlu in p*** mea.
nu neaparat pentru piesa asta. ma pis pe el, n-am ascultat nici o piesa de la el in afara de aia despre lebron, care nu prea mi-a placut deloc si l-am cam evitat. am dat click acuma sa ascult asta ca scria wu tang in titlu si m-a facut curios, probabil de asta a si facut cacatu asta, mai da lumea un click, mai face si el un view, o treaba... n-a facut decat sa-mi confirme din nou ca nu-i decat un caz clasic de fagoterie acuta.
Image
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

^fiecare cu opinia lui(exagerata aia cu click) dar eu ma pis pe WuTang alegand intodeauna Drake
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

de parca wu tang sunt mai cunoscuti ca drake. doar wu tang au de castigat din asta. drake oricum pune mana pe platina.
Kashim

Post by Kashim »

greuceanu wrote:
nu neaparat pentru piesa asta. ma p** pe el, n-am ascultat nici o piesa de la el in afara de aia despre lebron, care nu prea mi-a placut deloc si l-am cam evitat. am dat click acuma sa ascult asta ca scria wu tang in titlu si m-a facut curios, probabil de asta a si facut cacatu asta, mai da lumea un click, mai face si el un view, o treaba... n-a facut decat sa-mi confirme din nou ca nu-i decat un caz clasic de fagoterie acuta.
ha?! eu sunt neutru cand vine vorba de drake. adica il vad ca uneori poate sa vina cu o lirica smechera, dar se complace in ceva aflat la mijloc ca sa vanda. nu cred ca la pozitia pe care o ocupa in muzica in clipa de fata are nevoie de un click in plus, sa mai faca si el o vizualizare sa aibe de-o paine.
Dani
Mitică

Post by Dani »

face treburi smechere tare drake. De pe albumul trecut, Take care, inca am cateva piese pe care le ascult. Si albumul asta poate sa rupa. Dar ajunge sa-ti placa atunci cand incepi sa nu mai imparti muzica in genuri, ca de asta lumea-l "uraste" ca el vrea sa fie rap, dar pentru multi ascultatori ce face nu suna a rep. Doar ca mie daca-mi gadila placut urechile, ma pis pe ce gen vrea el sa creada ca face, imi place si atat. Are si multe momente penibile si cand e varza, dar are si melodii tari.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

greuceanu wrote:
nu neaparat pentru piesa asta. ma p** pe el, n-am ascultat nici o piesa de la el in afara de aia despre lebron, care nu prea mi-a placut deloc si l-am cam evitat. am dat click acuma sa ascult asta ca scria wu tang in titlu si m-a facut curios, probabil de asta a si facut cacatu asta, mai da lumea un click, mai face si el un view, o treaba... n-a facut decat sa-mi confirme din nou ca nu-i decat un caz clasic de fagoterie acuta.
nu cred ca are nevoie drake de click-uri, boss. :lol: i-a mers foarte bine si pana acum fara sa aiba wu-tang in titlurile pieselor. repet, e un titlu in plm. it's not a big deal.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
greuceanu

Post by greuceanu »

dany wrote:face treburi smechere tare drake. De pe albumul trecut, Take care, inca am cateva piese pe care le ascult. Si albumul asta poate sa rupa. Dar ajunge sa-ti placa atunci cand incepi sa nu mai imparti muzica in genuri, ca de asta lumea-l "uraste" ca el vrea sa fie rap, dar pentru multi ascultatori ce face nu suna a rep. Doar ca mie daca-mi gadila placut urechile, ma p** pe ce gen vrea el sa creada ca face, imi place si atat. Are si multe momente penibile si cand e varza, dar are si melodii tari.
nici eu nu prea impart muzica in genuri, boss, crede-ma. ascult destul de multa muzica, destul de diversificata ca sa-mi mai permita sa mai cataloghez cumva un anumit artist in vreo sfera, mai ales ca acum fiecare gen are cate 4-5 subgenuri care au la randu lor alte 10 subsubgenuri. e atat de multa muzica buna acolo ca sa-mi pese catusi de putin de drake. doar ca omul imi displace mie, nu stiu.
Suzy wrote:nu cred ca are nevoie drake de click-uri, boss. :lol: i-a mers foarte bine si pana acum fara sa aiba wu-tang in titlurile pieselor. repet, e un titlu in plm. it's not a big deal.
ti-am zis si mai sus, nu ma intereseaza ca i-a pus el numele wu tang la piesa. am pus linku ala ca tot dadusem de el pe facebook si am zis sa-mi exprim si parerea despre drake daca tot sunt aici. fara sa aiba vreo legatura una cu alta. hai, ca ne intindem si dupa risc sa par hater cu ceva de care nu-mi pasa absolut deloc.
Image
Post Reply