Cedry2k - România Furată [2015]
- James Carter
- Mugiwara
Re: Cedry2k - România Furată [2015]
e stilu balboa, sper sa fie un album mai lung
Așa mai merge frate!
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Re: Cedry2k - Sfinții Închisorilor [EP] (2014)
Sa vina albumu`!
E mult peste tot ce a scos în anii trecuţi această piesă. Sună bine. Sper ca tot albumul să fie aşa. Ce nu mi-a plăcut la piesă e că începe tare rău, rupe, însă de la jumătate devine monotonă ca flow. Oricum faţă de ce criticam în anii trecuţi piesa asta e chiar foarte bună. Bv lui. Are text de ură antigay dar mult mai puţin extremist ca în anii trecuţi.
E ok ca laudati piesa, ca tehnica e super, dar nu cred ca asta ii reprosa lumea lui cedry2k, ca din punctul asta a fost mereu in top 3 in romania. Problema e la mesaj care nu mi se pare cu nimic mai presus fata de ce a scos in ultimul timp.
mi-a aparut going la event fara sa dau si singura optiune de anulare e "can't go"
in mod normal te gandesti ca daca scoate un album mai fara vlaga gen sfintii inchisorilor e stors de energii, nu mai are ce da, ca au trecut anii, si uite cu ce vine apoi

-
- Arhistrateg nebiruitul
E ok cam pe 3 sferturi din piesă. La final e dobitoc, cum ne-a obișnuit în ultima perioadă.
inb4 mă caută să mă bată... În care caz o să aplic metoda lui Stephen Fry, o să zic: „Stai, nu mai da, că mi se scoală!”

inb4 mă caută să mă bată... În care caz o să aplic metoda lui Stephen Fry, o să zic: „Stai, nu mai da, că mi se scoală!”

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Ba, eu as asculta albumul asta. Facand o paralela Cedry2k||Dragonu, astia de mult nu mai au vreo treaba unul cu altul. Desi mesajul este asemanator. Sau poate mi-e dor mie de cedry2k si sunt melancolic
)

Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
Le spune bine foarte multa estima pentru cedry2k desi cateodata regret forma
da ma...in sfarsit 100% pe beat...si ultra tehnic...si mesaju e ce trebe...desi nu cred ca l-am halit vreodata.Foarte tare bucata in sine.
minusuri?la faza cu emsiii...sa il vad daca ar spune ceva de genu in engleza cu celph titled,esoteric,madchild,paz,riviera regime,lil fame,flatlinerz,gravedigaz si alti 100 ca ei de fata
sunt chiar curios 
si baietii care ii dati raportu,stay tuned,da dati-i copy-paste de data asta
minusuri?la faza cu emsiii...sa il vad daca ar spune ceva de genu in engleza cu celph titled,esoteric,madchild,paz,riviera regime,lil fame,flatlinerz,gravedigaz si alti 100 ca ei de fata

si baietii care ii dati raportu,stay tuned,da dati-i copy-paste de data asta

-
- dimineata verific forumu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Reascultam astăzi albumele vechi și-am fost uimit să redescopăr cât de perfectă era arta de MC a lui Cedrea pe Clipa Schimbării (albumul). Fiecare piesă e o bijuterie dpdv al versurilor, și-alege un concept și ține un discurs în versuri pe tema respectivă, cu o fluență și o naturalețe nemaiîntâlnită printre MCii români. Absolut remarcabil din punctul ăsta de vedere!

Ce păcat însă că nu pot fi de acord cu mai nimic din ce zice...
Aș da zile de la mine să scoată Cedrea un album făcut în stilul de pe Clipa Schimbării, dar în care să nu mai bată câmpii cu grație despre masoni, poponari, avorturi și alte prostii.
De exemplu:

Ce păcat însă că nu pot fi de acord cu mai nimic din ce zice...

Aș da zile de la mine să scoată Cedrea un album făcut în stilul de pe Clipa Schimbării, dar în care să nu mai bată câmpii cu grație despre masoni, poponari, avorturi și alte prostii.

De exemplu:
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme