1. Intro MTX - intro, no comment. (Dar sună peeeeezdăăăăă.)
2. ProvinC.I.A. - nu prea mă încântă beatul, e basic şi nu la modul bun. Tari Mutu şi Byga, slabi restu. Jianu e antitalent.
6/10
3. Sunt român - e ok, nimic deosebit. Instrumentalul e mai mişto decât strofele, e voios aşea.

-
7/10
4. Naihazz - asta-mi place maxim. Beatul e foarte tare, emcii sunt beton, strofa lui Byga m-a spart. Asta aşteptam de la CIA. Byganski, tati! -
10/10
5. Încotro - ce mişto e strofa lui Byga! Şi Mutu nu se lasă mai prejos.

Refrenul e enervat, cu accentul ăla aiurea.
8/10
6. Vreau să te uit - tradiţionala piesă de dragoste a lui Rashid. Nu face nimic pentru mine.
6/10
7. Olteniada II - despre asta am zis deja. Stilul clasic CIA, multă energie, să sară-n aer publicul. Tare.
10/10
8. 24 de ore - cam aşa se face o piesă "de club" de nota zece. Beat pentru agitaţi, energie să-ţi dea aripi, tăt ce trebe!
10/10
9. Undeya - asta e veche, nu? Că-mi sună foarte cunoscut... sau e remix? Mă rog... e ok piesa.
8/10
10. Sare, zahăr şi grăsimi - simpatică asta. Finally, un mesaj anti-sistem cu care mă pot identifica.

-
8/10
11. N-ai fost tu - tare şi asta. Sună a BUG. Jianu tot antitalent. Cam misogină, dar hai, că nu e Suzeey pe forum, aşa că-mi permit.

-
8/10
12. Cristiano Rulando - skit, no comment.
13. Face Frumows - asta nu prea mi-a plăcut când a apărut, încă nu-mi place. E cam tare instrumentalul, tho... -
6/10
14. Şmecheriah - moamă, cât de tare ie asta!

Foarte frumos instrumentalul, foarte bună piesa.
10/10
15. Sătui de probleme - asta nu mă încântă. Soundul ăsta de raggae mi se pare fumat. Ca şi piesele despre cât de grea e viaţa.
5/10
16. HaiHui - piesă simplă şi frumoasă.
8/10
17. De ce te-aş minţi - şi asta-mi place. Instrumentalul e tare şi versurile sunt... casnice.

Dar pentru mine e ok, asta e şmecheriah.
9/10
18. MTX - Tare piesa, frumos beatul. Şi Byga rupe. Ca de obicei.
10/10
Overall, foarte tare albumul! Sub Invazia, dar peste Radio.

Rămân la părerea că C.I.A. sunt singurii care fac "muzică comercială", "hip-hop mainstream" sau cum mai vreţi să-i spuneţi aşa cum trebuie el făcut. Piese pline de energie, să te facă să sari dacă eşti în club şi să dai din cap dubios dacă eşti la birou! Plus heavy bangers de alea să-ţi rupă muia, ca Şmecheriah sau Naihazz. 8/10 pentru album, dar 10 cu felicitări şi coroniţă pentru Byga, atât pentru strofe, cât şi pentru producţie.
Welcome back, C.I.A.!