raku - rever (2017)
raku - rever (2017)
Videoclipul piesei "Loco motive" reprezinta avangarda albumului raku - rever ce urmeaza a fi lansat in Martie 2017.
Re: raku - rever (2017)
Pe piesa asta, Raku e ok însă Dobrescu rupe. Aştept albumul.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Să-mi spuneți dacă scot varianta acapella, că beatul ăla strică tot. E atroce, în plm. Păcat de versurile lui Dobrescu.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
beat-ul e dat prea tare sau ceva. I can't enjoy it.
blana
imi place si beatu. suna de parca o dau de pe bloc sau ceva
imi place si beatu. suna de parca o dau de pe bloc sau ceva
-
- spre 5000 de posturi, e ok
tare tare. imi place cum dau asa fiecare cate o strofa. blana. se aude ca pula, sigur e vreo ghidusie de-a lui Raku, pe suport original o sa sune cum trebuie 

Baieti e o diferenta intre old school si perimat
Cică a ieșit albumul. Are cineva legătura, va rog frumos?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Să nu dați bani pe el. Instrumentalele sunt absolut penale și versurile descriu o frustrare naționalist-retardată, dracu știe de unde apărută. Cert e că nu-i Raku ăla pe care-l știți, mai degrabă face channeling cu spiritul lui Mircea Badea. Adică mai și înjură, lucru care nu-i să defel în fire. O fi pățit ceva, nush.
Edit. ȘI dacă aveți impresia că exagerez, să știți că are o piesă care se cheamă „Cânele”, în care vorbește despre cât de mult iubește câinii. Cu nemuritoarele versuri „Lângă blana lui întodeauna mi-e cald / Și nu mă refer la temperatură doar”... Cam asta e.
Edit. ȘI dacă aveți impresia că exagerez, să știți că are o piesă care se cheamă „Cânele”, în care vorbește despre cât de mult iubește câinii. Cu nemuritoarele versuri „Lângă blana lui întodeauna mi-e cald / Și nu mă refer la temperatură doar”... Cam asta e.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- tanar
Sună exact așa cum m-am așteptat, adică blană! îmi place albumul și îl voi cumpăra fizic, să-l pun la colecție 

Creative, o legatura, te rog. Multumesc.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Pilu wrote:Creative, o legatura, te rog. Multumesc.
- Anghel Marius
- dimineata verific forumu
Pula mea, mie-mi plac pisicile. Nu-s demn de acest album.CreativeEgo wrote:Edit. ȘI dacă aveți impresia că exagerez, să știți că are o piesă care se cheamă „Cânele”, în care vorbește despre cât de mult iubește câinii. Cu nemuritoarele versuri „Lângă blana lui întodeauna mi-e cald / Și nu mă refer la temperatură doar”... Cam asta e.

I'm just a Hip-Hop Junkie!
Nu cainele, canele, cum ar spune orice roman verde seculaeCreativeEgo wrote:Să nu dați bani pe el. Instrumentalele sunt absolut penale și versurile descriu o frustrare naționalist-retardată, dracu știe de unde apărută. Cert e că nu-i Raku ăla pe care-l știți, mai degrabă face channeling cu spiritul lui Mircea Badea. Adică mai și înjură, lucru care nu-i să defel în fire. O fi pățit ceva, nush.