Cedry2k - Scoala veche (2018)
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Cedry2k - Scoala veche
god damn
chiar nu stiu ce sa zic
chiar nu stiu ce sa zic
mesajul nu mai de comentat
rimele sunt chinuite pe alocuri
daca imi face placere sa o ascult? da, pentru ca iti ridica parul pe maine prin cum le da, ca intotdeauna
anno domini a livrat
rimele sunt chinuite pe alocuri
daca imi face placere sa o ascult? da, pentru ca iti ridica parul pe maine prin cum le da, ca intotdeauna
anno domini a livrat

-
- Arhistrateg nebiruitul
nu esti roman adevarat daca nu iei la misto limba romana
si totusi cine a acest cata toni de care tot spune cedry2k? ca singurul toni pe care il stiu e luca
toni ionescu
Motoriu vorbind sisu e afectat rau ori are o lasitudine grava la colaterali genunchiului si la crucistu amteriornsi posterior si merge asa dim reflex de stabilitate ori are gastrocnemi praf ca forta ori e poate chiar neuronal ceva probleme pe caile gracile si cuneate dar e clar ca modu lui de a deambula e grav voism sa zic
-
- spre 5000 de posturi, e ok
muzica pentru oameni saraci
singurul care ma face sa trepidez in asteptare
Oricat imi place mie Cedrea dar parca vad un nou album conspirationist, despre avorturi, legionari sau mai stiu eu ce pula mea de dubiosenii din astea. Pacat ca un mc cu talentul lui a ramas intr-o bula din care nu vrea sa mai iasa.
pai e plin de destia pro avort,pro bulangii,pro pulencur,pro globalizare...e mai bine cu avorturi,legionari si biserica.Mai sanatos,cel putin.Eu nu mai vreau sa aud ego rep de la el cum sparge capete de mc ca ma apuca rasu,dar fata de primele albume clar e un progres.
Alchimia veninului e cel mai bun album al lui.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
a scos acum o piesa noua de pe album de zici ca a produs-o gheorghe zamfir
Bă, atâta timp cât există public și pentru asta să fie sănătos și să aibă putere de muncă.G-MONEY wrote:Oricat imi place mie Cedrea dar parca vad un nou album conspirationist, despre avorturi, legionari sau mai stiu eu ce pula mea de dubiosenii din astea. Pacat ca un mc cu talentul lui a ramas intr-o bula din care nu vrea sa mai iasa.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie