www.myspace.com/drboka hai cu parerile...dar inainte de asta tin sa precizez ca sunt facute acasa la un prieten iar soundul s-ar putea sa lase de dorit...in curand va aparea si un ep,In primu rand,tras cu niste scule ceva mai profesioniste:)app...promo-ul este pe un negativ luat de pe net,pe viitor voi incerca sa imi fac singur negativele:)
ms pentru pareri...prima piesa poate fi gasita pe compilatia Hiphoplive vol.1,stiu,fifty ca nu e cea mai reusita,dar,in curand,vor aparea piese noi...si mai bune...sper
piese noi in playa TaTy!!!sau...mai vechi...oricum,sunt incluse pe albumul meu,In Primu' Rand,si as vrea si eu cateva pareri inainte sa il bag la download ...sa imi fac curaj
parerea mea e urmatoarea... atunci cand faci rep trebuie sa dai dovada ca stii ce inseamna cuvantul autocritica. autocritica e cea care te face sa evoluezi si sa fii multumit de munca ta. daca tu simti ca piesele tale sunt bune atunci pune`le la download si nu te mai gandi ce zice lumea.
da,ai dreptate,dar daca fac asta dau o falsa impresie celor care asculta,de aceea am pus cea mai buna si cea mai slaba piesa de pe album,fiindca trebiue sa stiu intre ce valori se situeaza intervalul asta,de exemplu:daca se situeaza intre bine si foarte biine,inseamna ca voi avea succes si cu albumul,daca se incadreaza intre"naspa" si "asa nu",inseamna ca mai am foarte mult de munca),intelegi ce vreau sa spun?oricum,pe viitor vor iesi piese din ce in ce mai bune,pentru ca stiu ce am gresit pana acum.
l-am ascultat pe si pe omu boka.
ii place ce scuipa omu[dar mai are sil el de evoluat, ca majoritatea mc-iilor de la sectiunea asta]
de la el cel mai mult imi place piesa aia. 2 fete.
bafta pe vitor .pace