astea sunt albumele mele preferate din Atlanta - Houston - New Orleans - Memphis
o sa mai scriu si din alte orase daca o sa participe si altii ca doar nu vb singur
cred ca o sa scriu si din west coast oricum daca ma plictisec
OutKast cel mai tare duo dar nu stiu care album imi place cel mai mult. toate sunt bomba probabil au cea mai tare discografie si soundtracku ala e tare
Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty (2010) Big Boi solo
DS2 (2015) Future
Culture (2017) Migos
Let's Get It: Thug Motivation 101 (2005) Young Jeezy
T.I. are cateva albume bune dar King (2006)
Hard to Kill (2006) de la Gucci Mane
nu prea mi a placut Waka Flocka dar Flockaveli (2010) boy e un clasic. Lex Luger

nu e printre preferatele mele albumu de pe care e piesa asta dar imi amintesc cand eram mic si mergeam cu baietii la o sala de playstation si aparuse nfs underground si era nebunie. am furat telecomanda si am dat la maxim toti din sala au inceput sa urle. pacat ca nu au avut si cateva fete care sa si miste fundu la capu nostru in timp ce jucam
Chapter 2: World Domination (1997) si Most Known Unknown (2005) imi plac cel mai mult de la Three 6 Mafia.
Mista Don't Play: Everythangs Workin (2001) de la Project Pat. bwok bwok
albumele alea doua de la 8Ball & MJG cand au fost la Bad Boy. Living Legends (2004) si Ridin' High (2007)
Ridin' Dirty (1996) si Underground Kingz (2007) de la UGK. Pimpalation (2006) Pimp C solo
boy piesa asta e top 5 ever. UGK OutKast si DJ Paul Juicy J

dar asta e piesa mea preferata de la UGK sau mai bine zis de la PImp C
asta nu e pe nici un album dar una din piesele mele preferate
daca tot e vorba de Chamillionaire... nu prea mi au placut albumele cu Paul Wall dar alea solo au fost tari deci The Sound of Revenge (2005) si Ultimate Victory (2007)
am si uitat de Lil Flip dar Undaground Legend (2002) si U Gotta Feel Me (2004) au fost tari.
Z Ro are cateva albume tari dar Crack (2008) e preferatu meu de la el.
The Diary (1994) Scarface
nu cred ca e printre preferatele mele albumu lu Big Mike dar piesa asta e
toate albumele alea Cash Money de la Juvenile, Wayne, B.G, Big Tymers imi plac dar Chopper City In The Ghetto (1999) Guerrilla Warfare (1999) sunt preferatele mele.
Tha Carter (2004) , Tha Carter II (2005) , Tha Carter III (2008) de la Lil Wayne si Da Drought 3 (2007) , No Ceilings (2009) cele mai tari mixtape uri. ever.
Give It 2 'Em Raw (1998) de la Soulja Slim si mai imi plac multe albume de la No Limit dar nu sunt printre preferate poate Ghetto D (1997) de la Master P
nu stiu daca No Limit aveau beat uri mai tari decat Cash Money dar Beats by the Pound au fost smecheri rau.