ba ma abtin sa nu injur toti "reparaie" din Constanta care au stat acasa aseara ... da nu merita efortul...
mie mi-a placut super mult... imi pare rau ca am fost mai plouata si nu am fost in apele mele ... da oricum a fost tare.. la asa ceva as merge zilnic frate daca as avea cum....
bv dox
bv faibo
bv andu
Si pana la urma justificata intrebarea retorica a lu' dox de la sfarsitul "show-ului" :"Pentru ce am venit la constanta?"
Sau mai bine zis in constanta nu se poate. S'a incercat foarte mult, dar se pare ca multi sunt prea superficiali si doar cu pareri/discutii pe net. Shame on you!
Sunt mereu aceiasi 20 de oameni la fiecare event din constanta si deja e patetic.
Si eu am aceasi intrebare:"Pentru ce am venit in constanta?"
Eu am cateva intrebari ... incercati sa raspundeti la ele si veti descoperi diverse:
1. La primul TScience din toamna cand Virus a fost full era o perioada mare de asteptare. Cate luni trecusera de la anteriorul eveniment? (6)
2. Ce reclama s-a facut acestui show in afara de cateva afise postate pe forumuri? (0)
3. In ce zi a fost? (joi)
4. Cate concerte au fost in intervalul dintre cele 2 showuri turntable la ct? (peste 10 --> saturatie)
5. Cate scandaluri sunt intre reparii constanteni? (multe --> aa..vin aia si gasca lor..eu nu mai vin)
eu de ce pula mea pot? la mine de ce nu exista saturatie? eu cum de aud de concert din basarabi? de ce nu ma cert cu nimeni si nu o ard la basini?
cum de fac rost de bani ca sa vin(se duc destui pentru o seara)? de ce dorm prin gara? pentru ce?
Bai..ce sa zic..a fost f.frumos...mi`a placut...cu toate k am avut un mic shoc cand am auzit 100 de mii intrarea si aia erau toti banii mei dar ...dupa cate sa vazut nu ma interesat pretu biletului...
si ce imi pare rau e k tot se incearca ceva in cta ...dar sunt multi batuti in cap si vb lu` adapter : " Sunt mereu aceiasi 20 de oameni la fiecare event din constanta si deja e patetic. " .... unde draku o sa ajungem in felu asta...nu se stie... dar asta e nu poti sa bagi la asa zisi reparashi din cta cu polonicu in cap ca e mai bine sa vina in virus joi seara decat sa se duca in PRIMO ..vineri seara... cum am eu unele informatii ..despre unii care se umfla in pene ca ei sunt YO , Gyeah si alte gen...
Am inaintat in Hip-Hop cu expresia " ma doare-n pula" sunt un pericol social...de prima clasa, nu de prima mana !