Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
uhuuuuu...
puteti sa credeti??? sunt atat de fericita k nush ce sa scriu....
pai...concret... 3 iunie 2006 .....Club Eclipse (fost Space)
Str Academiei 35-37 (habar n-am kre e dar nu conteaza....)
f f f tare omul...chiar azi in drum spre munca ascultam un mix de-al lui...(bbc radio one...)
Ce se-ntampla!?!?! Sunt cam multe concerte pe val.. nu stiu cat de bine e asta!
Spun asta ca oricum nu pot sa ajung la toate, incep a ma intreba la care sa apar.. :-<
FOARTE FOARTE GRAVVV!!! Acum cateva luni bune mi-a promis arigo ca ma duce la un concert Portishead..
ma multumesc si cu atat, macar nu trebuie sa calatorim atat! Extraordinar omu'!
you just never know when you're living in a golden age.
penru sufletele chinuite ale unora care nu pot ajunge la toate concertele care sunt pe vine, poate cineva sa faca o lista cu cele ce se intampla in iunie? nu de altceva dar pentru un eventual program si un monetar
acum serios vorbind ma bucur nespus de stirea asta.dar fiind faptul ca mi-a "cantat" de fiecare data cand am fost depressed am sa vin.bine ca dupa asta am balul de sf de an in forta termin liceul
multumim raver...
si..referitor la ceea ce a scris sera in celalalt topic..eu sper/cred k va fi mult mai tare decat first rate (care m-a dezamagit complet)!!
da....a fost cam grav......omul a pus muzica numai pe placi de 45 (alea mici pt cei care nus familiarizati) funky,jazzy,soul,hip hop.....cam asta a fost setul lui....super...
hot funkee shit, mi-a placut, de la 60's garage, la the REAL r'n'b, la krs on the mic and premier on the breaks la rudy, a fost un set reusit.
ma face sa ma intreb.. oare cum era daca avea si vinilurile de 12" la el.