Cu parere de rau pentru cei care au venit acolo de cate ori au putut cu celebrul refren de pe o melodie parazitii la moda acum (date-n..) pentru restul ... anunt ca clubul Griffins si-a incetat activitatea azi 15.03.2005.
Vom reveni din iulie intr-o alta locatie speram noi mai aducatoare de noroc ... mai multe detalii la timpul potrivit.
Totusi evenimentele semnate hades Records nu se vor incheia, urmand sa aiba loc in fiecare duminica in club B52 (str. popa tatu nr. 4-langa cismigiu-voi reveni cu o harta) incepand chiar cua ceasta duminica.
Griffins a murit...traiasca Griffins!!!
ps: Club Griffins si Hades Records multumesc tuturor celor care in tot acest timp nu au uitat ca dragostea lor e hip hop si au sprijinit unul din cele mai indraznete proiecte in ceea ce priveste aceasta cultura: un club de hip hop. Veti mai auzi de noi
Last edited by Bazooka Joe on Wed Mar 16, 2005 8:09 am, edited 1 time in total.
Condoleantze...
singuru lucru pt. care ma oftic k sa inchis...e k nu am apucat sa ajung in el..si apaream saptamana asta in bucuresti....si vroiam sa trec pe acolo sa vad cum sta treaba
Am inaintat in Hip-Hop cu expresia " ma doare-n pula" sunt un pericol social...de prima clasa, nu de prima mana !
mie imi pare rau k nu am mai fost prezenta de ceva timp in griffins si cam regret dar acum e prea tarziu, o sa vin duminica in b52, pacat k nu se mai tzine concertul ala cu raparta, cast si indecent!
ne vedem duminica
Pacat..desi era un loc cam mic mi-a placut cum era amenajat..in special rosul ala de infern
Important e ca evenimentele o sa se tina in alta parte..nu o sa ramanem noi fara un club 100% hip hop in Romania.
Important e ca sa vina lume..sa fie multumiti si artistii..si publicul..dar si patronii
Da...asta e...oricum acum poate cei ce traiesc viata pe net si fac hip hop pe net or sa'si dea seama ca din cauza lor un clun de hip hop s'a inchis.SA VA FIE RUSINE.....imi bag **** in acei net'hip hop'eri...PACE!
PS:Ar trebuie sa le dati suturi in *** daca vin intr'un alt club in care se vor organiza regulat manifestari gen...serios...kknarilor!!
PS2:Nu am fost in fiecare sapt in Griff dar de fiecare data am platit!!!!
Jaxxx nu cred k e nevoie sa faci scandal. De und stii tu de ce s`a inkis Griffins`ul?! Poate au si fost alte probleme, nu numai k nu a venit lumea.
DISu B52 e prin spate pe la Cismigiu inainte de statzia lui 368 cum vii d la Berzei.
Maeditus wrote:sa inteleg ca nu mai exista primul club d Hiphop din Romania, deocamdata? adica s-a reprofilat sau pur si simplu s-a desfiintat?
Frate, primul club de hip hop din Ro se numea Cotton Club, si era pe la Unirii ('95-'96). Cunoscatorii mai vechi stiu, dar asta nu diminueaza meritele Grifonului. Se pare ca ceea ce am prezis eu de la inceput s-a intamplat. Nu cunosc exact implicatiile, dar era de asteptat sa nu poti sa infaptuiesti nimic cu concursul a doar 200 de oameni. Multumiri calduroase oamenilor din Grifinizle, care au avut incredere sa faca acest bar de profil HH. Respect enorm pt Kombat si Hades Rec Crew, dar este cum v-am mai spus: "in aceast tara nu se poate". Nu prinde decat muzica de pastilati sau manele.