HHB Connections Saga

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
cafteala
official QB murderer

HHB Connections Saga

Post by cafteala »

HHB CONNECTIONS SAGA!

Definire:
Connections sunt mixtapeurile oficiale ale site-ului HipHopBoard.NET. Mai intai de toate, mixtapeurile sunt niste compilatii cu piese ce trec de la una la alta intr-un mod cat mai fin auzului. In cazul de fata, piesele sunt mixate de mine, deejaytux.

Cum a inceput:
In vacanta de iarna 2005-2006 ne-a batut gandul sa facem o chestie speciala, care sa fie unica in randul site-urilor de HH din Romania. Eh, altfel suna: "HHB, aia cu mixtapeuri". Asadar numele a venit o data cu definirea termenului de mixtape. Adica: mixtape - legaturi - conexiuni - connections. Si asa a ramas.

Prima runda, "Underground Vibes":

Image

Pentru primul mixtape am decis sa impartim sarcinile: asa ca bLuEsHiFt aka albastrel a ales un calup de piese undeground de afara, iar datoria mea era sa scot ce era in plus si sa mixez ce se poate. Intr-o saptamana HHB Connections Wol. 1 iese pe site, starnind doar reactii de lauda, apreciere etc. Ideea e ca fiind o chestie noua, lumea a digerat ca atare aparitia si si-a dat seama ca e o chestie kwel.
DOWNLOAD IT HERE.

Urmeaza... "Romanian Flag"?!:
Volumul doi nu putea sa nu fie cu o tematica romaneasca. Asa ca am luat piese atat de la wannabes cat si de la artisti cunoscuti si am incins un mix. Apare mixtape-ul dar la doua zile dupa apare si un mail prin care suntem acuzati ca am folosit piese fara acordul autorului / managerului etc. Ph, a picat.

Nr. 2: "Beat Goes On":

Image

Am luat totul de la capat si am facut Beat Goes On, un mixtape ce ingloba toate sferele de HH. Artisti international, dar si de la noi, debutanti dar si cunoscuti. Un mixtape la care realmente s-a muncit dar care nu a fost apreciat indeajuns. Motivul nu il cunoastem dar banuim ca este lipsa unei tematici, mixtapeul fin o corcitura alandala. Nu e nimic, noi ne mandrim cu ce a iesit si mixtapeul va ramane la loc de cinste oricum.
DOWNLOAD IT HERE.

Nr. 3: The Kings:

Image

Eh, uite asa ajungem la Wol.3. Mixtape ce vrea sa va aduca aminte de multe piese cu care s-a miscat la inceput HH-ul. De la Grandmaster Flash pana la Wu-Tang. Si pentru ca, unde-s multi, mixtape-ul creste, alaturi se subsemanul deejaytux, vine in ajutor deejaygruv, pe care multi il stiu de la "lansarea" albumului C.T.C. din Preoteasa si de la STIMULTAN 2 - el ne ajuta cu formulele specifice: intro, skit, outro. De asemenea alaturi de gruv, ii mai avem invitati pe mixtape pe Dj Faibox (U.S.M., K.S.T., Turntable Science si alte cateva lucruri), Kombat (K.S.T.) si Dribbler (Veritasaga). Ei ne ajuta cu 3 remixuri pentru 3 piese cu o semnificatie aparte in HH. La productie si mixat, cum v-ati obisnuit - one and only deejaytux. Mixtapeul se va lansa pe 15 iulie si va fi cel mai fain mixtape de pana acum...

In incheiere:
Inca avem planuri pentru wol. 4, care probabil va fi pe tematica Wu-Tang, dar toate la timpul lor. We will be back. See ya on 15. ;)

yours truly, deejaytux.

[sorry de thread, sper sa nu vi se para ceva gen spam]
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Fiti pregatiti pentru "HHB Connections Wol. 3 ~ The Kings". Pe 15 iulie il vom lansa!

Tin sa le multumesc celor trei oameni de la Hades, adica Kombat, Dribbler si Faibo X.

p.s.: urmatorul mixtape va fi pe tematica Wu-Tang clan, dar nu stim cand va fi lansat acesta.

payce.
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

daca le-ai urca shi pe filehost....sau pe rapidshare ai fi baiat
plz
Image
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Cu o mica intarziere, am reusit sa punem cap la cap prima parte a mix-ului "Connections Wol. 3 - The Kings". Vom reveni zilele astea si cu cea de-a doua parte!

DOWNLOAD

pentru mai multe detalii -> http://www.hiphopboard.net/news.php?readmore=31
Post Reply