Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
am vazut si eu acum pe Mtv la emisiunea MTV News cum ca s'ar fi despartit din cauza unor certuri intre tudor si chitaristi ..parca ...nu stiu multe detali in privinta asta ...si ca tudor va continua cu numele "VAMA"
ce parere aveti ? mie unu sincer imi pare rau ...imi placeau
io il stiam doar pe tudor, care kiar imi place... deci daca el ramane cu numele de vama.... e ok dp meu dv
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
frate....nu mi-a venit sa cred....nu am azut stirile...am prins asea doar ideea....imi placeau...mult de tot...acum...asta e...nu cred k o sa mai ascult ce or sa scoata separat....
shit...si eu de asemenea ii admiram...
am auzit si eu de o cearta intre un chitarist din trupa (care a cerut un sfat unui tip in legatura cu niste acorduri ,in timp ce tudor era in spital),si tudor ... si celui din urma i s`a parut jignitor lucru asta...gen backstabbin...dubios,nush,asta am auzit de la cineva confirmati/infirmati