excursie marfa a fost intr-adevar
concertu' a fost super tare!!! bajetzii au urcat si au dat cum au stiut mai bine - I.L. a rupt gura si FunkTasticks a fost again pe un tsunami provocat de Dj Sonya la platane, iar cnd au dat "Priveste in jur" impreuna nu mai era loc de talente pe scena.
Tot Dj Sonya a fost boxu' de pe pumnu' celor de la I.L. cu kre au rupt gura prea-obositei Constantza ai carei sustzinatori s-au vazut clar in inferioritate numerik cnd au intrat in rockotek cei veniti din Bucuresti - shame on you!
However, cireasha from za cake a fost Butch kre a dat cu Moses si Sera - super tare!
Bajetzii au fost atat de entuziasmatzi dupa concert incat Moses s-a gandit sa sarbatoresca in Scoica cu ketchup dulce, desfacandu-le k pe sticle de sampanie
...si acum am ketchup in par
all in all - excursie reusita indeed - un big-up pt cei kre au venit de la Hades - crazy motha-fackaz
P.S.1 am facut 259 de poze

kre sunt available pt. download la linku' asta (kre e valabil 7 zile incepand de azi):
http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=1IUF ... R3YCHUZ1OM - l-am verificat si ar trebuii sa mearga - dk avetzi probleme sa le datzi jos trimiteti-mi un mail si se rezolva
P.S.2 capshunik - crazy as ever!