DJ FINNY
Biografie:
“Mixez de peste 5 ani, inante de asta eram oricum prins in muzica, tatal meu fiind DJ in anii ’70 – el cred ca este vinovat, am mostenit.
La inceput puneam hard house, dar dupa ce am mixat asta o perioada, mi-a devenit clar cat de repetitiva era muzica, asa ca am trecut spre partea mai creativa a breakbeatului. Obisnuiam sa-mi petrec ore in sir, cu un bun prieten, exersand si inregistrand mixurile, pe care le ascultam in masina.
In prezent sunt DJ la Digitally Imported si am facut primul show live de drum&bass acolo.”
Site:
http://www.djfinny.co.uk
MC COPPA
Cariera muzicala a lui Coppa a inceput in 1998, cand s-a decis sa accepte invitatia unui prieten de a participa la o sesiune pentru un radio local. Restul se citeste cam asa…
In 2001, Coppa a fost invitat in Leeds la prima cantare oficiala semnata prin agentia de booking A-List of Drum and Bass, gazduind la mic un set al lui Loxy @ Bassment, impreuna cu MC Mojo. Odata ce experienta si notorietatea au crescut, Coppa a devenit o prezenta regulata langa pupitrul DJ-ilor, cantand alaturi de artisti ca Zinc, Bryan G, Adam F, J Majik, Fresh, Total Science, Optical, Generation Dub, Mampi Swift, Nicky Blackmarket si Ray Keith.
In 2002, a primit onoarea de a fi invitat ca MC pentru Donovan Badbwoy Smith impreuna cu Roni Size si Dynamite in Cheltenham. In acelasi an, Coppa si-a inceput rezidentia in Edinburgh, Scotia, pentru a gazdui eventuri cu artisti ca Moving Fusion, Plus One, EZ Rollers, Sappo, Killa Kella & Jungle Drummer s.m.a. Aceasta l-a propulsat catre o recunoastere totala din partea scenei nationale (UK) si i-a deschis drumul catre contracte pe tot teritoriul Marii Britanii, din Bristol pana in Belfast.
In 2005, Coppa a primit rezidente prin toata Europa, in tari ca Germania, Austria, Suedia s.a. Desi stabilit in Europa, a devenit un MC foarte respectat si cautat, prin prezenta in showuri radio ca: J Da Flex (BBC 1Xtra) - broken beats, DJ DNG (London/ Uk Garage) si emisiuni dedicate altor stiluri: Ragga sau Hip Hop.
Marca sa unica ce completeaza perfect setul unui DJ, cu timing impecabil si interpretare ragga/hip-hop, il fac pe Coppa un preferat al multor publicuri si DJ-i din intreaga lume
Acest an a fost unul de succes, de-asemenea, incluzand prezenta la festivaluri ca Spring 6 Festival (Graz, AT), South Eastern Electronic Music Exhibition (Sofia, Bulgaria ) si Sziget Festival (Budapesta, Ungaria).
Un proiect important l-a adus in atentia noastra, odata cu Stereotype vs. Al Haca Sounds.
www.mccoppa.co.uk
* gasiti mixuri la download aici:
http://www.rage.ro/download.htm