Pentru toti cei din provincie, dar si din Bucuresti care nu stiu sa ajunga exact la Sala Agronomie vom face o intalnire in ziua concertului pentru a ne deplasa impreuna catre sala.
ORA 19.00 .... in fata Bisericii Casin "cashin" (Bd.Marasti nr.16). Biserica este situata in imediata apropiere a Arcului de Triumf - Parcul Herastrau.
Mijloace de transport:
- in primul rand pentru ca multi vor fi din provincie si vor veni dinspre gara autobuzele 282 si 205 (pana la statia Casin - exact asa se numeste), drumul dureaza aproximativ 20 de minute
- tramvaiul 41 - pana la statia Casin
- dinspre romana autobuzele: 131, 331 pana la statia Arcul de Triumf si de acolo pe jos (aproximativ 3-4 minute) pana la biserica
Daca cineva are nelamuriri, asteptam eventuale intrebari
harta (click pentru a o vedea la dimensiuni mari):
Last edited by Bazooka Joe on Mon Nov 06, 2006 10:30 am, edited 1 time in total.
parazitat wrote:Este foarte buna ideea...mai ales pt cei din provincie...insa sunt curios cati vor veni la intalnire....presupun ca tu vei fi acolo kombi...
Intrebare : Biserica stiu unde e. Dar de la Biserica asta, mai e mult pana la Sala Agronomie? Am intrebat oameni care stu in Agro... si stiau unde e Biserica, da' de Sala nu stiau.
No Mo' wrote:Intrebare : Biserica stiu unde e. Dar de la Biserica asta, mai e mult pana la Sala Agronomie? Am intrebat oameni care stu in Agro... si stiau unde e Biserica, da' de Sala nu stiau.
Exact! Si este sala de sport a universitatii...pe asta n-au cum sa n-o stie daca stau in Agronomie..este chiar langa camine. Ca sa te orientezi si pe harta..intrarea in campus este in dreptul strazii Primo Nebiolo. De acolo faci lejer 10 minute.