Nas - Hiphop is dead | video

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

adapter
moderator astea

Nas - Hiphop is dead | video

Post by adapter »

adapter wrote:Nas - HipHop is dead VIDEO -> http://www.youtube.com/watch?v=dPLTRzHVh8U
RapX wrote:Download Hip Hop Is Dead (Video)

http://sunetesubsol.net/v4/30-11-2006:n ... -video2006
foarte hiphop...
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

foaaarte tare clipu !

"like my girl Foxy, the kid went Def", buna alegere.
wolverine is my homeboy™
turret
un domn / doamna

Post by turret »

beatu si imaginea aia de 2006 il cam strica... nu cred ca este o melodie care sa descrie mai bine ce s'a intamplat cu hip hopu decat Common - I used to love HER
Respect the life and the fashions of the children, it's the only culture i've got, exactly what we've been building ...
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

merge...se vad super mic`urile alea atarnate
kitu
serios, sunt ok

Post by kitu »

hip hop !
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
adapter
moderator astea

Post by adapter »

turret wrote:beatu si imaginea aia de 2006 il cam strica... nu cred ca este o melodie care sa descrie mai bine ce s'a intamplat cu hip hopu decat Common - I used to love HER
da' tu ce beat vrei? beat de illmatic? suna foarte tare ce a facut will i am. Si ce imagine de 2006? E la fel ca alea vechi, arata foarte bine. Nu stiu la ce va asteptati voi, dar asta e exact ce trebuia sa apara.
turret
un domn / doamna

Post by turret »

ma refer ca vorbeste de hip hop ca a murit si gasesti elemente care le vezi in clipurile si melodiile astea care l'a "omorat"... uitate la "i used to love HER" de la common... clipu ii f simplu... da' apare in el mc'ii, dj'ii, bboy'ii si apare si grafiti... si totusi mesaju ii mai puternic ca asta... aici vb de hip hop si apar numa mp3 playere :|...
si sincer nu mi se pare in masura will i am sa faca un beat pt o melodia care zice clar "hip hop is dead" avand in vdr ce face el si BEP...
nush.. ii doar parerea mea... dak mie mi se pare ca piesa nu exprima mesajul cum ar trebui, ii doar ca asa vad eu...
Respect the life and the fashions of the children, it's the only culture i've got, exactly what we've been building ...
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

turret wrote:ma refer ca vorbeste de hip hop ca a murit si gasesti elemente care le vezi in clipurile si melodiile astea care l'a "omorat"... uitate la "i used to love HER" de la common... clipu ii f simplu... da' apare in el mc'ii, dj'ii, bboy'ii si apare si grafiti... si totusi mesaju ii mai puternic ca asta... aici vb de hip hop si apar numa mp3 playere :|...
si sincer nu mi se pare in masura will i am sa faca un beat pt o melodia care zice clar "hip hop is dead" avand in vdr ce face el si BEP...
nush.. ii doar parerea mea... dak mie mi se pare ca piesa nu exprima mesajul cum ar trebui, ii doar ca asa vad eu...
totusi, sunt 12 ani diferenta intre single-u' lui Common si melodia "Hip Hop Is Dead" a lui Nas. atunci erau alte vremuri, atunci se mai tinea cont de cele 4 elemente. parerea mea. si-mi place ce-a produs will.i.am :), mie-mi seamana nitel cu "Thief's Theme". :)
turret
un domn / doamna

Post by turret »

pai nu despre asta era vb in melodie ?... nu de asta moare hip hopu, ca nu se mai tzine cont de cele patru elemente ?
adapter
moderator astea

Post by adapter »

E acelasi sempal, producatori diferiti. BEP erau destul de smecheri inainte, featuri cu Premier, De la Soul, Mos Def, Macy Gray bla bla. (vezi Behind The Front si Bridging The Gap)

si nah, sunt viziuni diferite, nas e mai street asa, common e mai feelingos, ani diferiti. E ca si cum ai compara Illmatic cu Hip Hop is dead.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

eu zic sa-l suni pe Nas si sa-l intrebi. sa-i zici vreo doua.. pai cum sa faca un asa videoclip la piesa asta? si cum sa-l lase pe pop danceru' ala de will.i.am care n-are nici o treaba cu hip-hop-u' (poate doar ca e negru, atat) sa-i faca negativ la single? wtf?? suna-l.

omfg. :) glumeam.

are dreptate adapter. sunt vremuri si viziuni diferite.
turret
un domn / doamna

Post by turret »

pai "erau".. acu ce melodii au ?.. au inceput ca bboys... acu fac muzica numa pt bani... gen Simplu asa...

ai dreptate... da' vreau sa zic ca nu a iesit cum trebuia sa iasa sau cum putea sa iasa... pt cei mai old school... nu prea impresioneaza clipu pt ca nu aduce nimic nou, nu prea se simte ce vrea sa zica..
adapter
moderator astea

Post by adapter »

te cam contrazici... tu vrei ceva "ca inainte", dar de fapt vrei ceva nou?
turret wrote:pai nu despre asta era vb in melodie ?... nu de asta moare hip hopu, ca nu se mai tzine cont de cele patru elemente ?
si ca sa-ti raspund: nu neaparat ca nu se mai tine cont de cele 4 elemente, este vorba mai mult de comercializarea stilului...daca ai fost atent la lirica.

cred ca piesa se rezuma la:

Everybody sound the same, commercialize the game
Reminiscin' when it wasn't all business
turret
un domn / doamna

Post by turret »

n'ai inteles... ma refer ca nu aduce nimic nou in sensu de:

Everybody sound the same, commercialize the game
adapter
moderator astea

Post by adapter »

in fine.
Post Reply