Chewbacca2 wrote:Sun|Rah wrote: au scris istorie. si atat.
Tu ai spus'o.
Cat despre Dr Dre... Pana acum producator principal era RZA [incontestabil], si mentionati alti membri si afiliati Wu (4thDisciple, True Master, Inspectah Deck, ODB, Method Man, etc). Subit el isi imparte 'tortul' cu cel mai cunoscut producator de la Aftermath, Dr Dre, care nu as zice ca e pe aceeasi lungime de unda cu el, mai ales ca RZA este pus intr'o lumina proasta de multi fani cu ce a facut pe 8 Diagrams. Fara sa ne mai spunem si de producatorii 'moderni', gen Alchemist sau Mark Batson. Si asta pe albumul unuia dintre cei mai 'grei' Wu.
Parerea mea e ca vor exista contradictii RZA - Raekwon, RZA - Dr Dre... Nu inteleg de exemplu care e problema lui Shyheim, mi se pare o surpriza 'tentativa' lui.
In final, sa nu fie fanii dezamagiti, asta e cel mai important.
pai am zis-o si tocmai de asta. oamenii care stiu sa aprecieze ce au facut, oricat de lame ar fi materialele lor de acum, mentin un ton civilizat si respecta acele eforturi. restu' sunt tarani, in ochii mei cel putin. legat de rza, la fel, n-am stat in ultima vreme sa vad reactiile, nici macar pe boards, dar avand in vedere conditiile in care s-a tras albumul, ar trebui sa se inchida ochii pentru ca oricum nu este ultimul album. la cat e rza de ambitios, cred ca deja se gandeste la un nou concept.
iar dre a aparut in ecuatie tocmai pentru ca o parte din wu considera ca rza si-a schimbat stilul si instrumentalele ce le face nu se ridica la asteptarile lor. si s-a vorbit direct, dre a fost de acord (vezi raekwon) ca pana la data cutare sa fie z beaturi gata si sa intre in studio. cand a intrat raekwon in studio si-a tras bucatile alea, dre a strambat din nas. raekwon i-a mai dat timp sa faca altele, si la fel. pana la urma i-a zis in fata du-te dracului ca imi fac singur albumul si asta a fost ciondaneala. iar unii considera ca dre ar fi rau intentionat (vezi cate albume vechi clasice aveau date release si cate dintre ele n-au iesit niciodata), dar nu cade in discutie, sufera de perfectionism si punct. dre este si cel mai ocupat producator din rap game comparandu-l cu rae care scoate un album la 10 ani. ca fan chiar imi doresc ca detox si ob4cl sa fi fost prioritati. dar ruleaza altele mult mai grav in fata.
rae are asteptari mari, si vrea sa vanda - se gandeste chiar la platina, d-asta a si apelat la aftermath - idealist convins. dar cu dre, daca n-ai mega rabdare, ajungi sa-i dai in cap. optim era sa-l scota la Koch iarna trecuta, pentru ca din cate citeam, nici macar mana libera in creatie n-a avut (tot ce e major label din 06 incoa sucks big time), in loc sa o arda "i'm waiting for the right time/people/label/push" de atata amar de vreme.
iar Shyheim: 1. a uitat sa repuie. 2. e un copil. glume de clasa a 4 a. mai multe nu-s de adaugat.
you just never know when you're living in a golden age.