Coke Live Festival @ Bucuresti

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

awaky
i'm the scatman

Coke Live Festival @ Bucuresti

Post by awaky »

Pe 23 si respectiv 24 iunie, insula de pe Lacum Morii din zona Crangasi va gazdui prima editie a evenimentului Coke Live, cel de-al doilea festival confirmat pentru aceasta vara la Bucuresti. Pentru acest eveniment, compania Events vine cu un line-up de exceptie ce cuprinde nume precum: The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, Nick Oliveri& Mondo Generator - anuntate deja, la care se adauga Ill Nino, Bodhaa Boulevard, Backyard Babies, Vanilla Ice, Chris Lake si Tom Novy&Lima.

Suprafata de 40.000 mp
In cursul zilei de ieri, 26 aprilie, organizatorii (compania Events) au anuntat detaliile tehnice ale acestui festival. Astfel, in cele doua zile, vor exista doua scene, un cort de muzica dance, o zona de campare pentru 2.000 de corturi, spatii pentru fusball, masaj, tatuaje, un patinoar cu silicon si alte locatii de distractie, suprafata totala alocata acestui festival "la iarba verde" fiind de 40.000 mp. Daca scena principala se va afla pe insula, ocupand o treime din aceasta zona, pe tarm va fi amenajata o scena mobila unde se va derula programul "Manifest Yourself", gandit ca o rampa de lansare pentru 12 trupe romanesti aflate la inceputul carierei. Potrivit organizatorilor, concertele de pe scena principala se vor desfasura in fiecare zi intre orele 12.00 si 04.00.

Biletele, intre 35 si 284 RON
Pretul biletelor pentru acest eveniment variaza intre 35 si 284 RON, in functie de categorie. Astfel, un bilet de week-end (pentru ambele zile) costa 134 RON, camparea costa 35 RON-cort, iar biletele VIP se pot gasi la pretul de 284 RON. Biletele pentru Coke Live vor fi puse in vanzare in reteaua Diverta si pe ticketpoint.ro incepand cu data de 4 mai.

300.000 de watti pentru The Prodigy
Iubitorii de muzica buna vor beneficia de un sunet de exceptie si de o instalatie tehnica similara unor evenimente ca Roskilde sau Dinamo. Astfel, scena principala va masura 300 mp, fiind un bloc operational complex cu functionalitate multipla, cu avant-scena, culise si podiumuri mobile. Sistemul de sonorizare ajunge la 300.000 W, cu "exces" de ultra-basi cerut de The Prodigy. Tehnica folosita, multiplele lumini si proiectoare, ecranul cu leduri de dimensiuni mari, sky-rose urmeaza modelul celebrelor festivaluri hard rock europene. Pe aceasta scena, vor concerta artistii straini: The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, Backyard Babies, Ill Nino, Nick Oliveri& Mondo Generator, Bodhaa Boulevard, Chris Lake, Vanilla Ice si Tom Novy& Lima, insa si artistii romani: Iris, Vama, Vita de Vie, Directia 5, AB4, ZOB, E.M.I.L., Luna Amara, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Niste baieti si Danger. Pe zona de electro, Romania va fi reprezentata de Raresh, The Model, Vania, Seb, Gojira, Marika, Thornado, Sheeva sau C-Zar. Confirmarea trupei Ill Nino la acest festival nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru fanii genului nu-metal, Cristian Machado (voce), Dave Chavarri (tobe), Lazaro Pina (bass), Ahrue Luster (chitara), Daniel Couto (percutii) si Diego Verduzco (chitara) formand una dintre cele mai tari trupe din aceasta zona a muzicii rock in acest moment.

http://www.vedeta.ro/N-Ill_Nino_si_Vani ... -2620.html
si pt. Prodigy
http://www.bestmusic.ro/module.php?modu ... id=3&pag=6
Last edited by awaky on Fri Apr 27, 2007 10:08 pm, edited 3 times in total.
Kaen Shine
Shiftee

Re: Prodigy la Bucuresti

Post by Kaen Shine »

omuletu' wrote:muzicii electro (in cazul britanicilor, un mix de rave, hardcore techno si industrial)
that is more bullshit than my monitor's refresh can take :shock:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

scuze...am gasit acum....e un festival...nu canta numai Prodigy
Stas
Tactical Genius

Post by Stas »

Vanilla Ice mo'fuckaz :D
da
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

ILL NINO?~!?!?!!?!?!
IM THERE!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

da' cred ca e teapa....n-are cum sa fie pe insula de la Lacu Morii ..e ruina ce e acolo...
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

Image
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ma cac pe el de festival :|
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Vanilla Ice :?

...cine nu l'a impuscat p'asta ma? :lol:
Image
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

pentru Prodigy si Vita-de-vie mas duce...si Vanilla Ice...in rest.. :roll:
da'..plm...pe insula ? pff...e periferie...tiganime...e ruina ce e acolo...nu cred ca lucreaza la ea de pe acum sa o amenajeze... :?
Sera
Gademit

Post by Sera »

Suzy wrote:ma cac pe el de festival :|

pe viitor, daca n-ai nimic bun de zis, antreneaza-te muuuuuuult de tot, fa exercitii de flexibilitate si vezi cum faci poate te caci in propria-ti gura.

idiotule.

nu prea ma incanta festivalul asta. o sa iasa haos la prodigy si incubus si nu numai, cu siguranta, dar nu prea sunt pe stilul meu.
ste faaan
serios, sunt ok

Post by ste faaan »

Il Nino suna f.misto live

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e638M462na8[/youtube]

bine ca shau arata ca mel gibson in braveheart...
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

ste faaan wrote:Il Nino suna f.misto live

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e638M462na8[/youtube]

bine ca shau arata ca mel gibson in braveheart...
Liar e cea mai misto din concertul asta. Suna aproape ca pe cd.
Oricum, Im there!
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Sera wrote:
Suzy wrote:ma cac pe el de festival :|

pe viitor, daca n-ai nimic bun de zis, antreneaza-te muuuuuuult de tot, fa exercitii de flexibilitate si vezi cum faci poate te caci in propria-ti gura.

idiotule.

nu prea ma incanta festivalul asta. o sa iasa haos la prodigy si incubus si nu numai, cu siguranta, dar nu prea sunt pe stilul meu.
ah..eu nu pot sa ajung..si de aia am reactionat asa :(
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Sera
Gademit

Post by Sera »

atunci am inteles eu gresit si imi cer scuze
Post Reply