Oza si Rebel Monk – In doi pasi grabiti
Oza si Rebel Monk, membrii ai labelului independent RapPace, prezinta un sunet nou, un nou concept muzical, imbinand muzica experimentala cu influente din trip-hop, hip-hop si electro. Iar din punctul de vedere al continutului liric, o deosebita colectie de poezii puternic reproduse vocal si adaptate pe atitudinea muzicii.
Albumul se remarca prin spiritul narativ, fiecare piesa avand atat o poveste muzicala, cat si lirica, si prezinta o imbinare remarcabila instrumental-vocala. Oza si Rebel Monk calca "In doi pasi grabiti", primul drum muzical, ce anunta pe viitor si alte materiale de exceptie.
Pentru a va face o impresie, va oferim spre ascultare cateva piese:
Oza si Rebel Monk - De-a v-ati ascunselea cu Ura [ click dreapta / save target as ]
Oza si Rebel Monk - Gargara cu lacrimi [ click dreapta / save target as ]
Oza si Rebel Monk - Traieste [ click dreapta / save target as ]
Oza si Rebel Monk - In doi pasi grabiti [ promo ] [ click dreapta / save target as ]
Oza si Rebel Monk - In cel mai frumos declin [ click dreapta / save target as ]
Urmariti detalii pe site-ul oficial al labelului
RapPace si pe
forum, de unde puteti asculta si downloada promo-ul albumului "
Oza si Rebel Monk - In doi pasi grabiti".
.
"
In doi pasi grabiti", sunt resturi frumoase, sunt primii pasi, copil, amintiri, nou nascut, greutate, cuvinte vechi, stiti voi, elementele astea, doar motive literare.
Sunt amintirile mele, sunt fetele alea ce m-au facut ce sunt, ce le-am facut ce eram, sunt mastile frumoase si costumele de gala, constiinta si mana tremuranda ce scria in fiecare toi de noapte cate putin. Esti si tu.
El nu intelege tot, dar respecta, nu ca altii. Asa ca am impartit un pas din cei doi. Am trasat un mic triunghi. Eu, el si ea. Ca ea e peste tot, oricum.
Sper sa ajung si la tine. E mereu inceput de drum, dar o sa ajung. Ajuta-ma.