Saigon - The Greatest Story Never Told (2007)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Saigon - The Greatest Story Never Told (2007)
Albumu asta imi place la maxim...de la melodia cu the godfather Kool G rap dupa cum ii zice vinnie paz pana la favourite things care mi se pare cea mai tare...nush cum de lea potrivit asa...e foarte tare omul..apropo apare in serialul entourage..care nu l-ati vazut uitati-va la tot ca e ft tare..
:D

- Chewbacca2
- hanzo
'... get your life cut short like Gary Coleman...'
Saigon e tare....
Albumul se gaseste pe www.albumbase.com.
Saigon e tare....
Albumul se gaseste pe www.albumbase.com.
ala e un bootleg, adevaratul album inca nu a aparut:
Citeste comentariul lui de pe MySpaceSaigon News wrote:
Saigon appears to have reached the breaking point over the inexcusable delay of his debut album The Greatest Story Never Told. In a blog posting on his Myspace page dated last Friday, he vents his frustrations and hints at possibly leaking the damn thing himself.
http://www.saigonnation.com/ asta e site ul oficial
:D

- psychedeliic
- mr. blonde
- psychedeliic
- mr. blonde
nu neaparat saigon.....ca nu prea are albume. insa sunt tot felu de bootleg-uri plm considerate albume pe care se repeta favorite thingz si let a nigga know...etc. la greu. apoi mai e celph titled ....bla bla.
+ piesele alea pe care se baga voci aiurea dj whoooooooo kid , get familiar si alte cacaturi ce fut piesele.
vreau albume curate....fara piese vechi, fara voci de cacat, si remix-uri la mai nush ce, sau acapella pe beaturi de fifty cent, si sound de cacat.
ziceam si eu, ca am vazut ca zice baiatu in primu post ca e favorite thingz pe album.
+ piesele alea pe care se baga voci aiurea dj whoooooooo kid , get familiar si alte cacaturi ce fut piesele.
vreau albume curate....fara piese vechi, fara voci de cacat, si remix-uri la mai nush ce, sau acapella pe beaturi de fifty cent, si sound de cacat.
ziceam si eu, ca am vazut ca zice baiatu in primu post ca e favorite thingz pe album.