Best "diss" song ever ...

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

bizzy_b
un domn / doamna

Best "diss" song ever ...

Post by bizzy_b »

Sant curios in opinia voastra care e cea mai tare piesa "diss" din istoria hip hop !

In opinia mea este Eazy-E - Real G`s
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Ice Cube - No Vaseline, asa, pe moment.
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

2 Pac - Hit em up
SoSa
dimineata verific forumu

Post by SoSa »

2 Pac - Holla at Me
FREE TOLEA
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

hit em up, clar!!!
Shnar
adevarat sa mor de nu

Post by Shnar »

real compton city g's

[youtube]http://youtube.com/watch?v=btH4e0-WQAo[/youtube]
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Sunt foarte multe diss-uri tari. Insir cateva..

NWA - Real Niggaz (diss pentru Ice Cube, dupa ce acesta a parasit grupul si a ales sa urmeze o cariera solo din cauza problemelor financiare; Ice Cube le-a raspuns prin diss-ul "No Vaseine")

BDP/KRS One - The Bridge Is Over (unul dintre cele mai faimoase diss-uri din hip-hop. este un raspuns pentru diss-ul lui MC Shan, "Kill That Noise". diss-ul a "atacat" multi mc-i din Queensbridge, cum ar fi Marley Marl, MC Shan si Roxanne Shante)

Cypress Hill - Ice Cube Killa (diss pentru Ice Cube si Mack 10; raspuns pentru nenumaratele diss-uri tintate spre Cypress Hill din albumul de debut al gruparii Westside Connection)

Eazy E - Wut Would U Do (diss pentru Deathrow Records; tinta este de fapt Dr. Dre cu care a avut beef, probabil unul dintre cele mai faimoase beef-uri ever din hip-hop; pacat ca Eazy E a murit si lucrurile nu s-au calmat inainte de acest eveniment tragic)

Cormega - Poetry (diss pentru Nas; Cormega s-a folosit in aceasta piesa de titlurile pieselor lui Nas pentru a-l "diss-ui")

KRS-One - Ova Here (diss pentru Nelly; no comment lol)

Mobb Deep - Drop a Gem on 'Em (diss pentru 2Pac; pe piesa nu ii spun direct numele, dar este prea evident despre cine este vorba - "Robberies in manhatten, you know what happend, 60'Gs and one for gun clappin', Who Shot Ya? You'd probably scream louder then an opera...")

Common - The Bitch In You (diss pentru West Side Connection; nu prea ma asteptam de la Common sa "diss-uiascsa" pe cineva, dar uite ca Mack 10, Ice Cube si-o cam iau)

Westside Connection - King of the Hill (diss pentru Cypress Hill; o piesa care duce scandalul ca "afacere" spre o noua directie, atac la persoana. Ice Cube o duce bine pe piesa asta)

Keith Murray - Prodigy You Better Watch Your Back (evident un diss pentru Prodigy de la Mobb Deep; beef-ul e de cand lumea si pamantul)

Chino XL - Freestyle (diss pentru 2Pac; un diss foarte ok dupa parerea mea..)

Ras Kass - Kiss You (diss pentru producatorul The Alchemist; Ras Kass l-a "diss-uit" pe ALC deoarece acesta a vandut un negativul si lui Ras si lui Jadakiss, chiar daca Ras Kass l-a achizitionat primul.

LL Cool J - Return Of Jack The Ripper (diss pentru Canibus; raspuns la piesa lui Canibus "2nd Round KO"; dupa parerea mea Canibus a castigat beef-ul acesta)

Copywrite - Extinction (diss pentru Esoteric; nu am ascultat raspunsul lui Esoteric)

Chino XL Featuring Ras Kass - Riiiot! (diss pentru Notorious B.I.G. si 2Pac)

si mai sunt..
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

D M X wrote:hit em up, clar!!!
si dupa parerea mea e cel mai tare.Chiar si acum mai am piesa asta in playlist si o ascult aproape zilnic.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

hit'em up,real motherfuckin gz,tupeu de borfas
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
sunrah
.

Post by sunrah »

right on to blue. :) mi-ai amintit de cypress..

sunt "n", si cand voi avea timp, o sa le insir pe alea mai spectaculoase, cu tot cu comentarii.

cel mai reusit dupa parerea mea, in terms, si totodata cel mai discret dintre toate, e raspunsul la "yabba dabba doo" (unde apare si red hot lover tone, ce-a format apoi trackmasters) - "INSANE IN THE BRAIN" de pe black sunday pe care toti o stiti. Nu-i era destinata doar lui chubb rock, erau mai multi pe care nu i-am retinut, parca si kid frost. cypress habar n-aveau ce avea sa insemne piesa asta pentru ei, norocul venind din partea casei de discuri care a ales piesa drept single si asa mare slagar. povestea zice ca chubb la o cantare live, pe piesa yabba dabba doo, si-a tinut nasul sa sune ca b-real, chubb care era cu "don't do drugz" pe frunte. si-un citat din:
b-real / brealonline wrote:That came as a shock to all of us as it's actually a dis track to Chubb Rock (and a few other people).Chubb Rock did a song called "Yabba Dabba Doo" in which he flipped some of our lyrics and we took it as a dis so we used "Insane in the Brain" to throw some shots back at him.
you just never know when you're living in a golden age.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

cypress - ice cube killah & no rest for the wicked

si dissu lu krs la adresa lui nelly, care m-a facut sa rad cu lacrimi :)
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

si sa nu uitam de "Ether" si "Made You Look". :bow:
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

dar din astea mai noi, ce parere aveti de "nas - don't body ya self"? Mie mi se pare GENIAL!!!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Sun|Rah wrote:right on to blue. :) mi-ai amintit de cypress..

sunt "n", si cand voi avea timp, o sa le insir pe alea mai spectaculoase, cu tot cu comentarii.
Aham .. si astept sa ne povestesti despre Anticon aia ... Diss-uri d-astea spectaculoase . Detalii din interior. Quasimoto in beef cu el insusi in alegerea unui fuckin' name o data si o data.

:roll:

Beef misto ... Eminem vs Mojo :))) Vs Britney Vs M Jackson Vs Elton John astea beefuri rep buei.
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

Nas - you wanna` be me , e diss pentru cineva.. intreb si eu ?
Post Reply