Auditie placuta "sniker". Sigur ca a mai fost pus, dar asa cum a scris kombat, cei care aveau thread`uri cu albume deschise, daca vor, si le pot redeschide. Eu am fost unul dintre cei care au vrut.
Droppy, nu stiu daca pare sau nu deplasat, dar pentru ca ai amintit, vreau sa precizez ceva. Nu cred ca sunt singurul care catalogheaza un album ca fiind "bun" dar apoi nu`l mai vede playlistul. In cazul de fata, nu stiu daca este absolut vital sa faci un album bun, sau un album ascultabil. In fond, ideea e sa faci un album care sa fie ascultat in mod repetat...Se prea poate ca "bun" si "ascultat in mod repetat" sa fie chiar acelasi lucru.
Racfm, trag absolut sigur, insa stii de ce se intampla sa intarzii.
Sniker, multi catalogheaza "degajat si linistit" ca fiind cea mai ciudata piesa, uneori "proasta". Si da, si pe mine ma relaxeaza desi cred ca sunt satul de tot ce inseamna "trafic de idei" pana peste cap. Lucrez la albumul nou.
Nu inteleg un lucru. Aici, pe acest forum sunt producatori, fie ei "la inceput" sau chiar "de o vreme in treaba" care nu au zis nimic de negative, de mix, de tot ce tine de partea "non-mc". Chiar apreciez relativ multi care pun negative aici, dar din nefericire acestia nu au zis nimic...
Va multumesc pentru reactii. A trecut aproape un an, nici mie nu`mi vine sa cred...
Albumul urmator este in facere. Mai mult de jumatate este gata.
Ce e cu Assa ? Era si ea la inceput. A primit multe vorbe urate despre modul cum a dat, dar mie mi`a placut. Imi place si acum ceea ce a facut, desi poate mai mult, mult mai mult de atat.