Revin cu ceea ce am scris pana sa faca unu glume cu forumul. Rescriu pentru ca imi place tare mult "Incerc sa scap" dar totusi iesea o melodie de nota 10 daca mai bagai strofa si nu lasai atat de mult refrenul sa alerge pe negativ....oricum melodia e ok dar faza e ca la un moment dat devine enervanta din cauza refrenului folosit in exces...in rest numai bine...
Mallone taci ! si nu te mai lua dupa aparente ... dawnlodeaza si inghite
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
@cristi_yori : probabil ca ai dreptate.....
@Mallone : o sa zic si eu ceea zice si nx ..nu te lua dupa aparente...e dreptul tau sa nu downlodezi un material ...ca nu iti place numele albumului..dar parerea mea e ca nu e corect
@Black_Sheep(rescriu) nu e nici o problema am inteles ca erai sub influenta alcoolului:P
Merci de pareri ....... de cele sterse si de cele care au ramas
bai exo-man ... ce pula mea intelegi tu mah prin underground vs comercial ? care e tematica albumului tau ? hai..te rog...informeaza-ma si pe mine...ca nu stiu.
obfuscatory ma lone a adjuncts la nu liven ed immunodeficient
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
nu ma lua pe mine cu dastea ... vreau o explicatie pe forum.
ce intelegi prin mentalitatea underground vs comercial ?
vreau sa vad ce-ti bese gulia. si daca o sa consider ca raspunsul tau e pertinent,promit ca-ti cumpar albumul. si-ti asigur si promovarea asa cum pot si stiu eu.
nu imi place sa dau explicatii in public...ma simt ca in a5a cand ma scotea invatatoarea la tabla...si in plus ca ar trebui sa gasesti raspunsu la intrebarea ta prin ascultarea materialui daca totusi nu intelegi poti sa imi dai un add ( exorcist_records) sa vorbim