North Sea Jazz Festival

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
bboyspdy
sub.solist

North Sea Jazz Festival

Post by bboyspdy »

Nu stiu de ce am impresia ca mai era un topic pe tema asta dar nu-l gasesc.
North Sea Jazz Festival e cu siguranta cel mai important festival anual de jazz din Europa, daca nu si din lume.

Image

Anul asta, cele mai importante nume anuntate pana acum sunt Herbie Hancock, Alicia Keys, Bobby McFerrin, Diana Krall si alti cativa. Vestea imbucuratoare e ca nu se intersecteaza cu bestfestul, festivalul tinandu-se in zilele de 11, 12 si 13 iulie, in Rotterdam. Daca se anunta vreun doritor sa lase un semn aici, eu de vreo 2 ani incerc sa ajung :)

http://www.northseajazz.nl
ky3a
fratele meu tu esti baiat

Post by ky3a »

m-am nimerit o zi pe acolo, daca tin bine minte prin 2001. bilete nu mai gaseam, am luat de la unu ce si-l vindea pe strada. si din pacate pentru headlineri era nevoie de bilet suplimentar, pentru a putea intra in salile mari. cu biletul normal aveai acces doar in salile mici. am pierdut din cauza asta erykah badu... dar oricum am intepenit, cat de misto a fost. inclusiv cei mai "mici", care cantau doar pe coridor (!) erau mega buni. merita mers.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Sincer sa fiu,as dori sa ajung la festivalul asta...
Dar trebuie sa stabilim dinainte cu ce mergem,cati bani ne costa & stuff like that.

Deci ma auto-proclam doritor :!:
Viața e complexă și are multe aspecte.
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

^ Image
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Eu merg cu masina. Benzina, estimativ, ajunge undeva la 300 / 400 E dus-intors. 4 oameni e afacere. Biletul pe cele 3 zile e 179 E si mai e un All-In Ticket la 365 E, care sincer nu stiu ce inseamna si nici n-am gasit pe site (daca e ceea ce zicea ky3a, nu e de bine). Probabil din mai, cand incepe comercializarea biletelor ne vom lamuri. De stat se sta la o amica de-a mea din Rotterdam. Pana in Olanda o sa mai facem o oprire de o noapte pe la jumatea distantei, in Cehia sau Germania unde putem sta intr-un motel / camping sa iesim mai ieftin; valabil si pentru intoarcere. Mancarea e ieftina in benzinarii si in supermarketuri :)

So, un pret de limita existentei ar fi 350-400 E / om.
sunrah
.

Post by sunrah »

atractiv, si totusi. atat hancock, cat si pat metheny vor avea un act bazat pe albumele lansate in 2008, pentru care, sincer, nu as face atata drum.
headlinerii vor fi in mare la fel ca la festivalul blue note, daca numele mici (a se citi deliciile) ma surprind, as vrea sa ma alatur, vedem :D
you just never know when you're living in a golden age.
arigo
Personal Journalist

Post by arigo »

Sun|Rah wrote:atractiv, si totusi. atat hancock, cat si pat metheny vor avea un act bazat pe albumele lansate in 2008, pentru care, sincer, nu as face atata drum.
headlinerii vor fi in mare la fel ca la festivalul blue note, daca numele mici (a se citi deliciile) ma surprind, as vrea sa ma alatur, vedem :D
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

e primavara, ia-o inainte, Florin.
you just never know when you're living in a golden age.
Peter Pan
moderator astea

Post by Peter Pan »

eu cred ca o sa fiu la amsterdam in perioada aia...so...see you!
Agent Orange
Post Reply