Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Nu stiu de ce am impresia ca mai era un topic pe tema asta dar nu-l gasesc.
North Sea Jazz Festival e cu siguranta cel mai important festival anual de jazz din Europa, daca nu si din lume.
Anul asta, cele mai importante nume anuntate pana acum sunt Herbie Hancock, Alicia Keys, Bobby McFerrin, Diana Krall si alti cativa. Vestea imbucuratoare e ca nu se intersecteaza cu bestfestul, festivalul tinandu-se in zilele de 11, 12 si 13 iulie, in Rotterdam. Daca se anunta vreun doritor sa lase un semn aici, eu de vreo 2 ani incerc sa ajung
m-am nimerit o zi pe acolo, daca tin bine minte prin 2001. bilete nu mai gaseam, am luat de la unu ce si-l vindea pe strada. si din pacate pentru headlineri era nevoie de bilet suplimentar, pentru a putea intra in salile mari. cu biletul normal aveai acces doar in salile mici. am pierdut din cauza asta erykah badu... dar oricum am intepenit, cat de misto a fost. inclusiv cei mai "mici", care cantau doar pe coridor (!) erau mega buni. merita mers.
Eu merg cu masina. Benzina, estimativ, ajunge undeva la 300 / 400 E dus-intors. 4 oameni e afacere. Biletul pe cele 3 zile e 179 E si mai e un All-In Ticket la 365 E, care sincer nu stiu ce inseamna si nici n-am gasit pe site (daca e ceea ce zicea ky3a, nu e de bine). Probabil din mai, cand incepe comercializarea biletelor ne vom lamuri. De stat se sta la o amica de-a mea din Rotterdam. Pana in Olanda o sa mai facem o oprire de o noapte pe la jumatea distantei, in Cehia sau Germania unde putem sta intr-un motel / camping sa iesim mai ieftin; valabil si pentru intoarcere. Mancarea e ieftina in benzinarii si in supermarketuri
So, un pret de limita existentei ar fi 350-400 E / om.
atractiv, si totusi. atat hancock, cat si pat metheny vor avea un act bazat pe albumele lansate in 2008, pentru care, sincer, nu as face atata drum.
headlinerii vor fi in mare la fel ca la festivalul blue note, daca numele mici (a se citi deliciile) ma surprind, as vrea sa ma alatur, vedem
you just never know when you're living in a golden age.
Sun|Rah wrote:atractiv, si totusi. atat hancock, cat si pat metheny vor avea un act bazat pe albumele lansate in 2008, pentru care, sincer, nu as face atata drum.
headlinerii vor fi in mare la fel ca la festivalul blue note, daca numele mici (a se citi deliciile) ma surprind, as vrea sa ma alatur, vedem