Rac FM loveste din nou. Dupa nenumarate aparitii televizate , unde parea de nedespartit de mama sa , Rac FM , tanar mc din Cernavoda a lansat un nou single : Necunoscut. In care el isi exprima sentimentele de repulsie si frustrare fata de tot ce inseamna popularitate. "Hip Hop-ul nu are limite " adauga chiar protagonistul " Am vrut sa fiu sincer cu cei care ma asculta in numar asa de mare... pla.. mi-e lene sa mai scriu ... e naspa piesa ma. Bafta
Stefan P wrote:Rac FM loveste din nou. Dupa nenumarate aparitii televizate , unde parea de nedespartit de mama sa , Rac FM , tanar mc din Cernavoda a lansat un nou single : Necunoscut. In care el isi exprima sentimentele de repulsie si frustrare fata de tot ce inseamna popularitate. "Hip Hop-ul nu are limite " adauga chiar protagonistul " Am vrut sa fiu sincer cu cei care ma asculta in numar asa de mare... pla.. mi-e lene sa mai scriu ... e naspa piesa ma. Bafta
bine ca tu pe la 14 ani mergeai singur in alt oras ( la fel ca bucurestiu ) si sa n-ai unde dormii ... te inteleg ... toata lumea e perfecta si eu sunt singurul care are un defect ... ma fut in ce zici tu !
Ps : UNDE P*** MEA AI VAZUTO TU PE MAMA , MA ?
Restu , mersi de pareri !
Stefan P wrote:
Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar ))
iaaaaar ma???
mai bine ai astepta mai mult si ti-ai scoate un album..macar sa le ascultam pe toate odata si sa ne distram mai mult...ca asa ma plictisesc sa tot ascult piese care n-au..nimic..si poate da vreodata domnu' si scoti si tu o piesa tare si n-o sa ti-o mai asculte nimeni pt ca ai scos 1000 de piese najpa inainte..
Racfm wrote:
L.E. : Ziceti ba si voi ce nu va place ... explicati sa stiu si eu ...
pai...in primu rand..nu zici nimic..in piese..si cand mai zici cate ceva..nu zici nimic iesit din comun..sau macar ceva ce s-a mai zis dar sub alta forma....
negativele ca negativele...plm..conteaza si alea mult..dar sa zicem ca pana ajungi sa faci o piesa tare merg si astea pe care dai
apoi mai e faza ca..nu prea stai pe tobe..versurile is construite..aiurea ca nah..nu te lipesti de beat..si nu-i nici flow..nu ai ceva care sa zic atunci cand dau play la piesa sa zic..asta e racfm..nu ai ceva cu care sa te deosebesti...si daca ma apus si downloadez intr-o zi de pe hhk melodii de la promovare..gasesc multi care suna exact ca tine sau tu ca ei...