UTC,USM,CTC,USLA....trebuia sa fie si UTM.
Instrumentalele shynthy-pynky and the brain si fluieraturile gen baieti buni care completeaza coloana sonora a dramei "Condamnat" ma face....logic, sa nu o mai ascult a doua oara.[wtf!!!]"am aruncat la gunoi bunele maniere/de cand nici la politie nu mai simt vreo adiere [/wtf!!!]
Pe "stapan pe tine" ramaneti deseori in urma beatului, probabil probleme cu ficatul, incercati niste hepatoprotectoare si cat mai putine prajeli/bauturi alcoolice!Falsi, caci nu prea dovediti aceasta stapanire de sine.
"Monolog"-esti SIGUR ca "din 89 NIMIC nu s-a schimbat"?- eu cred ca faci o greaseala enorma afirmand cacatul asta.Mesajul social inseamna mult mai mult decat niste concluzii din topor, fara documentare, generale si in mare parte, gresite.
Calcul final:piesele voastre insumeaza 10 minute si 61 de secunde.In 3 minute de derulat prinele mi-am format deja o parere si de voi ca "trupa".Sunt doua variante:
-ori eu mi-am dezvoltat in ultimul timp spiritul critic in asa masura incat pot intelege foarte usor idei complexe pentru majoritatea oamenilor(cred ca v-ar multumi varianta asta)
-ori am o inteligenta putin peste media userilor(inteligenta reflectata prin calitatea/claritatea discutiilor, peste medie insemnand putin peste mediocritate) care posteaza nowdays pe acest forum si mi-am dat seama, ca si ei, ca muzica voastra este, momentan, de cacat.Singura diferenta ar fi ca eu am dat si niste argumente superficiale si puerile.
A doua varianta este mai aproape de adevar.
Primul pas gresit ar trebui sa insemne niciun pas pe viitor/multe sarituri intr-un picior...slabe sanse sa urmati regula asta.