1. One To 31
2. Be No Slave
3. The Upgrade [feat. Oddisee & Posdanous]
4. It Don't Stop
5. The Understanding
6. The Last Third
7. Ole [feat. Oddy Gato]
8. What You Holdin'
9. Oowwee
10. The Zone [feat. Chali 2na]
11. We Are!
12. Simmer Down
13. You Out There
Productii monotone si pe asta si pe ep-ul din 2007, eu cel putin n-am putut sa-mi pun deoparte pentru mai multe ascultari nici o piesa. Pe The Hear After are cu totul alt gen de negative (tari) d-aia nu m-asteptam s-o dea asa in bara cu albumul asta.. probabil iar si-a schimbat producatorul.
oricum e albumu asta..numai productii monotone nu poti sa zici ca are...despre ep nici atat...
la productie...e spinna, jazzy jeff, odisee, nicolay, evil dee
cam atat...dar unele pareri..pur si simplu nu le inteleg..daca era altfel albumu...cred ca era de cacat
George wrote:oricum e albumu asta..numai productii monotone nu poti sa zici ca are...despre ep nici atat...
la productie...e spinna, jazzy jeff, odisee, nicolay, evil dee
cam atat...dar unele pareri..pur si simplu nu le inteleg..daca era altfel albumu...cred ca era de c****
nu contest lista ta cu producatori - de exemplu nicolay face muzica tare numai ca j-live e cel care si-a ales negativele si normal ca tipii aia mai au si ei o multime de beaturi mediocre ca toata lumea.
am comparat cu The hear after pentru ca era cu totul in alta directie -aia buna dupa parerea mea (vrei ceva concret, asculta piesa audiovisual de pe el si compara cu orice track de pe albumul asta nou sa vezi care suna mai "dated") nu esti de acord, same old opinii diferite si cam aici se termina controversa