nu-mi place. in primul rand parca ti se taie rasuflarea si te chinui sa mai scoti o gura de aer sa termini strofa. in al doilea rand dictia e cam varza, nu prea se intelege in unele locuri ce anume vrei sa spui. mai spunea cineva pe aici pe la alt topic : scuipa mai tare in microfonu' ala sa se auda ce spui !
se poate mai bine cu mult, cu foarte mult as putea spune ! si incearca sa fii original data viitoare cu negativul, parca e altceva cand stii ca e al tau.
Asta am pus-o pentru sfaturi and shit, ca m-am saturat de prietenii care sa-mi spuna "tare frate, tare" vreau obiectivitate.
Ok mai astept pareri, dar in special sfaturi...
nu'mi place piesa dar faza cu "m-am saturat de prietenii care sa-mi spuna "tare frate, tare" vreau obiectivitate" bv.asa sa trecem la subiect. asculta mai multa muzica ai lipsa cam in toate categoriile.baga muzica la greu vreo 1 an si dupaia vezi ce ai invatat si vezi sa fie din afara ca sa nu ai influente romanesti. spor!
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
ideal ar fi sa nu te influenteze nici o trupa/mc nici de afar din din ro...dar macar ascultand vezi anumite diferente intre tine si ei..si-ti vei da seama singur ce anume gresesti..
e greu sa nu te influenteze nici una asa ca mai bine ai influente din afara de la mai multe trupe si le combini astfel incat sa nu mai sune ca nici una din ele
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
ms pentru sfaturi:
hip-hop ascult de 3 ani strong dar am pus accentu pe asta romanesc, o sa forjez winampu de acum pe hip-hop strain. Sper, odata cu trecerea timpului sa cresc si eu.