Hidesville - Memoires (single)
Hidesville - Memoires (single)
Primul material Hidesville, cautam pareri, sfaturi si critici de la cei ce sunt in masura sa le lase....
puteti downloada aici pana ce vom termina site-ul trupei...
Respekt...
Respekt...
- Anghel Marius
- dimineata verific forumu
-
- rapperu vostru preferat
Re: Hidesville - Memoires (single)
Am si eu o intrebare: Ce inseamna "de la cei care sunt in masura sa le lase"? Trebuie sa am conservatorul ca sa pot da cu parerea? Sau sa fiu MC sau producator? sau organizator de evenimente sau impresar? Sa inteleg ca daca sunt doar un simplu ascultator nu pot sa iti spun ca esti bun sau esti de cacat.....plm.....nici nu ma mai chinui sa iti ascult melodiileMef15to wrote:Primul material Hidesville, cautam pareri, sfaturi si critici de la cei ce sunt in masura sa le lase....
Respekt...
Loveste cu umbra sabiei tale
- Anghel Marius
- dimineata verific forumu
Re: Hidesville - Memoires (single)
Ai si tu partea ta de dreptate dar nu exagera . Doar nu vine vreun wannabe si`ti zice: "frate piesa ta nu`i calumea", cand el o arde si mai aiurea si da rec la "piesa" cand pleaca maicasa sa cumpere ceapa.cristi_yori wrote:
Am si eu o intrebare: Ce inseamna "de la cei care sunt in masura sa le lase"? Trebuie sa am conservatorul ca sa pot da cu parerea? Sau sa fiu MC sau producator? sau organizator de evenimente sau impresar? Sa inteleg ca daca sunt doar un simplu ascultator nu pot sa iti spun ca esti bun sau esti de c****.....plm.....nici nu ma mai chinui sa iti ascult melodiile
Astea fiind spuse: Soundtracku imi place mult si piesa nu ma incanta. Succes in continuare.
Salut.
I'm just a Hip-Hop Junkie!
50% dintre forumistii hades inca au cosuri si se trezesc la 7 sa mearga la scoala, 30% sunt hateri care au trupa si trupa lor e cea mai buna iar eu asteptam o parere de la restul dar se pare ca unii deja v-ati ales o categorie... ceea ce era de asteptat... aici nu poti promova nimic...
nimeni nu se ridica la standardele celor 80% care reprezinta majoritatea...
ar trebui dat un examen pshihologic online inante sa-ti faci cont...
nimeni nu se ridica la standardele celor 80% care reprezinta majoritatea...

ar trebui dat un examen pshihologic online inante sa-ti faci cont...
Last edited by Mef15to on Tue Jul 01, 2008 11:15 am, edited 1 time in total.
-
- The Drunken Master
cine stie cati prieteni de prun lista de mess carora le-ai dat mass au dld..si nu intra pe forum..Mef15to wrote:eu stiu mai bine cati au downloadat pana in mom de fata si sunt mai mult decat suficienti...preacher wrote:mai bine pui link direct de ascultat pentru ca sunt putini aia care se mai risca sa downloadeze piese de aici.
in plus..vorba aia"este nevoie de timp pentru a crea o bere cu prestigiu"
asa si aici..ai rabdare sa asculte..sa nu dea pareri eronate
peepee in ya girl's eyebrow