ANUNT : JOI, 10 IULIE 2008 - Club ACOLO BUCURESTI (zona Armeneasca) lansarea materialului. Intrarea va fi de : 1000 LEI VECHI ! Invitati : Gnom (Raparta), Arssura, Kaye Owe, G.K, cMC, Johnny W. (ex. Ro-Mania) + altzii...[/b]
munca lui Gabi Mitran foarte buna ca intotdeauna..
productia e ok..chiar buna pe alocuri..
textele slabe...(si aici nu e o parere din aia ca nu-s texte complexe cu cine stie ce artificii,sau comparatii sau cacaturi...pur si simplu sunt..slabe..in unele piese nu ziceti nimic...)
*nu mai tin minte exact care piese au textele slabe sau in care piese mi-a placut productia..pt ca nu l-am ascultat decat o data cap coada..si nu tin minte...iar a doua oara nu m-a atras nici o piesa sa o reascult..
oricum..nu e un album rau..
dau un merge
DexStaR wrote:munca lui Gabi Mitran foarte buna ca intotdeauna..
textele slabe...(si aici nu e o parere din aia ca nu-s texte complexe cu cine stie ce artificii,sau comparatii sau cacaturi...pur si simplu sunt..slabe..in unele piese nu ziceti nimic...)
*nu mai tin minte exact care piese au textele slabe sau in care piese mi-a placut productia..pt ca nu l-am ascultat decat o data cap coada..si nu tin minte...iar a doua oara nu m-a atras nici o piesa sa o reascult..
dau un merge
Din pacate... Gabi Mitran nu a lucrat pe nici o piesa pe album Productia vine din Suedia... ca un detaliu asa...
DexStaR wrote:munca lui Gabi Mitran foarte buna ca intotdeauna..
dau un merge
Din pacate... Gabi Mitran nu a lucrat pe nici o piesa pe album Productia vine din Suedia... ca un detaliu asa...
"mi-e dor(rmx)" e negativ de pe soundclick . a mai facut un prieten piesa din asta (CAI DE MIJLOC - http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =394310666 ) . nu cred ca-i facut de omu' vostru din suedia . io cred ca 1/2 din negative sunt de pe soundclick , e diferenta intre unele de la cer la pamant , bate la ochi :p . am ascultat albumu' cap coada . am votat merge . bafta la lansare
ZiQ wrote:"mi-e dor(rmx)" e negativ de pe soundclick . a mai facut un prieten piesa din asta (CAI DE MIJLOC - http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =394310666 ) . nu cred ca-i facut de omu' vostru din suedia . io cred ca 1/2 din negative sunt de pe soundclick , e diferenta intre unele de la cer la pamant , bate la ochi :p . am ascultat albumu' cap coada . am votat merge . bafta la lansare
mai e posibil sa le fi pus omu din suedia pe soundclick
saaau..le-a luat si el de acolo si le-a dat lor ca si cum ar fi ale lui..
and that's called owning
mi-a placut ce am ascultat pe myspace...foarte mult bun gust si bun simtz in acele piese...o sa downloadez si albumul,sper sa fie in nota pieselor de acolo
ZiQ wrote:"mi-e dor(rmx)" e negativ de pe soundclick . a mai facut un prieten piesa din asta (CAI DE MIJLOC - http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =394310666 ) . nu cred ca-i facut de omu' vostru din suedia . io cred ca 1/2 din negative sunt de pe soundclick , e diferenta intre unele de la cer la pamant , bate la ochi :p . am ascultat albumu' cap coada . am votat merge . bafta la lansare
tata... stii ce produce omu ? ) il stiu pe om cel putin de un an de zile... in care am tinut legatura stransa cu el... faza e in felu' urmator... SIGUR... el/altcineva le-a postat pe soundclick sau pe unde le-a postat, apoi au ajuns din nou la altcineva si ca sa nu-ti mai zic ca se poate fura lejer si de pe myspace... deci las-o balta... oricum apreciez spiritul de observatie