Legalize feat Verbal-Aceeasi Muzica (Promo album )
-
- un domn / doamna
Legalize feat Verbal-Aceeasi Muzica (Promo album )
www.myspace.com/legalizero sau
http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/3045/1/
prima piese de pe albumu Legalize-la alt nivel!!
auditie placuta .daca avreti vreo parere de rau de bine lasati-o aici!
http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/3045/1/
prima piese de pe albumu Legalize-la alt nivel!!
auditie placuta .daca avreti vreo parere de rau de bine lasati-o aici!
- O-Stil
- fratele meu tu esti baiat
Trupa veRbal e formata acum din K-Rie,Baboi si Preafericitu' N.V. 140 (cel care canta ultima strofa de pe piesa lu' legalize).'nsky wrote:imi place bucata lui legalize, in rest nu prea.
cine e in trupa verbal? tot k-rie si baboi? sau s`a schimbat putin componenta?
"Detox-The most musically advanced hip-hop album ever."Scott Storch
am vazut mai demult o emisiune la tvr cu Legalize, Kartel si cu inca o trupa de fete unde au facut playback toti. pune mana si canta live, cum plm sa o arzi in halul ala?
am ascultat piesa si nu m-a dat pe spate. ce pot sa zic, bafta pe mai departe, succes cu albumul!
am ascultat piesa si nu m-a dat pe spate. ce pot sa zic, bafta pe mai departe, succes cu albumul!
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
-
- un domn / doamna
Stefan P wrote:Da de ce plm tipa asta ca-l pirateaza lumea cand el ar da orice sa vada piesele lui pe odc la lume?
ba parereile sunt impartite,e parerea ta si ti-o respect ,nu are rost sa intru in polemica aiurea,nu-ti place asta e....si na asa ac un raspuns frumos,nu ai de unde sa stii tu ce mi-as dori eu,din moment ce nu ma cunosti,oricum repet,respect parerea ta!
am vazut mai demult o emisiune la tvr cu Legalize, Kartel si cu inca o trupa de fete unde au facut playback toti. pune mana si canta live, cum plm sa o arzi in halul ala?
bro daca vedeai si u care erau conditiile acolo te asigur ca faceai la fel...plus ca nu eram eu in masura sa dau cu piciorul televiunii nationale doar ca nu se putea canta live!
-
- TheRapist
-
- un domn / doamna