^Oi fi tu mare producator sa spui asta. Toti ati inceput odata.
Nenea unied, dupa piesa banuiesc ca esti la inceput, mi se pare slabuta da' ai timp.
Data viitoare pune un link de myspace, nu prea are chef lumea sa se complice cu rapidshare pentru o piesa.
Meursault wrote:^Oi fi tu mare producator sa spui asta. Toti ati inceput odata.
Nenea unied, dupa piesa banuiesc ca esti la inceput, mi se pare slabuta da' ai timp.
Data viitoare pune un link de myspace, nu prea are chef lumea sa se complice cu rapidshare pentru o piesa.
nu are nici o treaba cu mine nici cu Unied. inainte apareau MC peste noapte acum apar producatori.e mai simplu sa dai loop la un sample si sa pui 3 tobe peste.nu am zis nimic cu rautate.
pi.es
nu sunt producător apărut peste noapte, nu sunt producător deloc. mă ocup de versuri. asta am făcut-o mai mult din plictiseală si am postat-o să văd şi eu nişte păreri.
Hefa wrote:
nu are nici o treaba cu mine nici cu Unied. inainte apareau MC peste noapte acum apar producatori.e mai simplu sa dai loop la un sample si sa pui 3 tobe peste.nu am zis nimic cu rautate.
sper ca ai inteles ce vreau sa spun. cheers
omul nici nu a folosit sample deci vezi ca o arzi foarte aiurea macar asculta inainte sa iti dai cu parerea
ON: oricum e naspa suna foarte sintetic.multa bafta
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Mi se pare ok sa produca multi ... asculta albumu lu NyOil si cauta producatorii apoi...ca sa vezi surpriza ... sau Koolade Croatia e exemplu cel mai bun de one hit in a life ... asa ca fiecare are sansa lui... bine..ca multi d-aici nu au habar cat implica intr-adevar lucrul cu sample , asta e partea a doua..dar numarul nu deranjeaza niciodata , asta zic.
Hefa wrote:
sper ca ai inteles ce vreau sa spun. cheers
omul nici nu a folosit sample deci vezi ca o arzi foarte aiurea macar asculta inainte sa iti dai cu parerea
ON: oricum e naspa suna foarte sintetic.multa bafta