Razvan [Productie (new beats up)]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

breakyoself
adevarat sa mor de nu

Razvan [Productie (new beats up)]

Post by breakyoself »

Ok,pentru ca imi place foarte mult muzica,90% din ce ascult fiind hip-hop m-am gandit sa incerc sa "ma joc" si eu cu negativele.
Prima data am inceput in Reason (a fost cam greu da l-am invatat pana la urma) insa am sfarsit sa fac totul in Fruity Loops deoarece mi se pare mult mai simplu.
Link-ul paginii mele pe MySpace e : http://myspace.com/secprod
Fac treaba asta din iarna trecuta si vreau sa aud si eu niste pareri,sfaturi,critici,injuraturi,etc. :)
Am sa iau aminte din orice si o sa incerc sa fac in asa fel incat sa repar ce nu e bine. :P
PS : Zilele astea o sa imi updatez pagina si o sa pun vreo 2 negative samplate din funk si soul.
Last edited by breakyoself on Thu Mar 19, 2009 12:38 pm, edited 1 time in total.
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

suna bine dar daca vrei sa sune old school(termenul des folosit pt golden age) mai ai de lucrat la sound ca sa sune mai murdar. ;)

spor la treaba!
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

Mersi foarte mult,am sa incerc sa fac sa sune cat mai dirty.Mai ales ca am dat de un pack cu niste instrumente foarte misto. (si nu, nu sunt loop-uri)
Acuma sa "finisez" cele doua beat-uri mentionate mai sus si voi posta pe thread.
Si nu vreau sa ma grabesc ca deh...vorba aia,graba strica treaba. :)
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

Scuze de double posting (nu o sa se mai intample) insa am mai uploadat un beat pe myspace si din nou as dori niste pareri,critici,samd.
Link : http://www.myspace.com/secprod

Supafly!
NskY
#

Post by NskY »

slab beatu... eu am tot asteptat sa inceapa... :))) poate e bun, nu zic ca nu, mie nu imi place.

ps: ce aveai pe myspace pana acum imi placea
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

E.On Lockz wrote:suna bine dar daca vrei sa sune old school(termenul des folosit pt golden age) mai ai de lucrat la sound ca sa sune mai murdar. ;)

spor la treaba!
Nu cred ca e ok ce spui tu... soundu de care aduci aminte e dat de SP-1200 ... cam ala era drum machineu pe care il aveau oamenii la vremea respectiva si pentru ca atingeau probabil doar o treime din calitatea unu cd d-aia sunau murdar cum spui. Unde mai pui ca multe piese pe care le asculti sunt rippuite de pe caseta si poate detii a 14-a "mana". Cred ca mai bine te rezumi la stil ... la instrumente si la bpm ... nu la murdar
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

Mersi mult de pareri si de sfaturi baieti!
Acuma am niste piese soul & jazz pe care vreau sa le chopuiesc frumos,sa le unesc samd.
Trebuie doar sa mai caut niste instrumente care sa sune misto. (si nu ma refer la loop-uri,ci doar instrumente gen kick,snare,hi-hat,etc)
Da nu imi fac griji caci audionews.ru is the guru at this. :mrgreen:

PS : Si l-am dat jos de pe profil deoarece in weekendu asta urmeaza sa uploadez ceva mult mai tare (sper).
So stay tuned :P
Supafly!
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

Din nou doublepostez,dammit,insa am urcat un nou beat pe profil si iarasi vreau sa aud niste pareri,critici,sfaturi,etc. :P
Myspace link : http://www.myspace.com/secprod
Thanks.

PS : Si da,myspace-ul pwhute rau calitatea beat-ului! :x
Supafly!
NskY
#

Post by NskY »

cand a inceput beatu, pana sa intre tobele, mi`am zis "asta da beat, sigu rupe" e un sample ff frumos din care cu siguranta ar fi iesit ceva mai tare... mie beatu imi suna cam gol, parca ceva ii lipseste, asta probabil si din cauza ca sampleul e lent iar tobele sunt date tare... oricum e bine, bafta in continuare.
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

Mersi mult de parere!
Insa pentru ca eu chiar iau in serios toate parerile o sa incerc sa refac total beat-ul si sa le compar. (si sa il uploadez langa cel deja existent,sa vad diferenta)
Tnx again :)

L.E. : One new beat up! Check it out!
Supafly!
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

Dupa cum am promis,am refacut "beat 1" si dupa destul de multa munca eu zic ca a iesit de n ori mai bine.
Noua varianta e urcata pe MySpace : http://myspace.com/secprod
Stiti voi : pareri,sfaturi,critici,etc. :P

PS : Si da,iarasi am facut double posting,incerc sa evit situatia asta da tot in ea dau,dammit. ('nsky,stiu ca te-ai saturat sa ma injuri din cauza asta :D )
Supafly!
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

Stefan P wrote:
E.On Lockz wrote:suna bine dar daca vrei sa sune old school(termenul des folosit pt golden age) mai ai de lucrat la sound ca sa sune mai murdar. ;)

spor la treaba!
Nu cred ca e ok ce spui tu... soundu de care aduci aminte e dat de SP-1200 ... cam ala era drum machineu pe care il aveau oamenii la vremea respectiva si pentru ca atingeau probabil doar o treime din calitatea unu cd d-aia sunau murdar cum spui. Unde mai pui ca multe piese pe care le asculti sunt rippuite de pe caseta si poate detii a 14-a "mana". Cred ca mai bine te rezumi la stil ... la instrumente si la bpm ... nu la murdar
o treime din calitatea unui cd e doar un pic sub un mp3 la 128mb/s :wink: si nu cred ca iti suna un mp3 la calitatea respectiva murdar
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

ba suna asa ca erau facute cu drum machinurile alea si gata... ce plm ne futi cu mp3urile astea ? nu aveau calitate...
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

eu ti'am raspuns tie la datele pe care le'ai dat chiar tu asa ca nu te fut in nici un fel :wink:
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

Baieti,va rog nu umpleti thread-ul cu off-topic,folositi si voi pm-ul,ce naiba? :mrgreen:
Rezumati-va la pareri,critici,sfaturi & other usefull stuff,tnx!
Supafly!
Post Reply