Ok,pentru ca imi place foarte mult muzica,90% din ce ascult fiind hip-hop m-am gandit sa incerc sa "ma joc" si eu cu negativele.
Prima data am inceput in Reason (a fost cam greu da l-am invatat pana la urma) insa am sfarsit sa fac totul in Fruity Loops deoarece mi se pare mult mai simplu.
Link-ul paginii mele pe MySpace e : http://myspace.com/secprod
Fac treaba asta din iarna trecuta si vreau sa aud si eu niste pareri,sfaturi,critici,injuraturi,etc.
Am sa iau aminte din orice si o sa incerc sa fac in asa fel incat sa repar ce nu e bine.
PS : Zilele astea o sa imi updatez pagina si o sa pun vreo 2 negative samplate din funk si soul.
Last edited by breakyoself on Thu Mar 19, 2009 12:38 pm, edited 1 time in total.
Mersi foarte mult,am sa incerc sa fac sa sune cat mai dirty.Mai ales ca am dat de un pack cu niste instrumente foarte misto. (si nu, nu sunt loop-uri)
Acuma sa "finisez" cele doua beat-uri mentionate mai sus si voi posta pe thread.
Si nu vreau sa ma grabesc ca deh...vorba aia,graba strica treaba.
Scuze de double posting (nu o sa se mai intample) insa am mai uploadat un beat pe myspace si din nou as dori niste pareri,critici,samd.
Link : http://www.myspace.com/secprod
E.On Lockz wrote:suna bine dar daca vrei sa sune old school(termenul des folosit pt golden age) mai ai de lucrat la sound ca sa sune mai murdar.
spor la treaba!
Nu cred ca e ok ce spui tu... soundu de care aduci aminte e dat de SP-1200 ... cam ala era drum machineu pe care il aveau oamenii la vremea respectiva si pentru ca atingeau probabil doar o treime din calitatea unu cd d-aia sunau murdar cum spui. Unde mai pui ca multe piese pe care le asculti sunt rippuite de pe caseta si poate detii a 14-a "mana". Cred ca mai bine te rezumi la stil ... la instrumente si la bpm ... nu la murdar
Mersi mult de pareri si de sfaturi baieti!
Acuma am niste piese soul & jazz pe care vreau sa le chopuiesc frumos,sa le unesc samd.
Trebuie doar sa mai caut niste instrumente care sa sune misto. (si nu ma refer la loop-uri,ci doar instrumente gen kick,snare,hi-hat,etc)
Da nu imi fac griji caci audionews.ru is the guru at this.
PS : Si l-am dat jos de pe profil deoarece in weekendu asta urmeaza sa uploadez ceva mult mai tare (sper).
So stay tuned
Din nou doublepostez,dammit,insa am urcat un nou beat pe profil si iarasi vreau sa aud niste pareri,critici,sfaturi,etc.
Myspace link : http://www.myspace.com/secprod
Thanks.
PS : Si da,myspace-ul pwhute rau calitatea beat-ului!
cand a inceput beatu, pana sa intre tobele, mi`am zis "asta da beat, sigu rupe" e un sample ff frumos din care cu siguranta ar fi iesit ceva mai tare... mie beatu imi suna cam gol, parca ceva ii lipseste, asta probabil si din cauza ca sampleul e lent iar tobele sunt date tare... oricum e bine, bafta in continuare.
Mersi mult de parere!
Insa pentru ca eu chiar iau in serios toate parerile o sa incerc sa refac total beat-ul si sa le compar. (si sa il uploadez langa cel deja existent,sa vad diferenta)
Tnx again
Dupa cum am promis,am refacut "beat 1" si dupa destul de multa munca eu zic ca a iesit de n ori mai bine.
Noua varianta e urcata pe MySpace : http://myspace.com/secprod
Stiti voi : pareri,sfaturi,critici,etc.
PS : Si da,iarasi am facut double posting,incerc sa evit situatia asta da tot in ea dau,dammit. ('nsky,stiu ca te-ai saturat sa ma injuri din cauza asta )
E.On Lockz wrote:suna bine dar daca vrei sa sune old school(termenul des folosit pt golden age) mai ai de lucrat la sound ca sa sune mai murdar.
spor la treaba!
Nu cred ca e ok ce spui tu... soundu de care aduci aminte e dat de SP-1200 ... cam ala era drum machineu pe care il aveau oamenii la vremea respectiva si pentru ca atingeau probabil doar o treime din calitatea unu cd d-aia sunau murdar cum spui. Unde mai pui ca multe piese pe care le asculti sunt rippuite de pe caseta si poate detii a 14-a "mana". Cred ca mai bine te rezumi la stil ... la instrumente si la bpm ... nu la murdar
o treime din calitatea unui cd e doar un pic sub un mp3 la 128mb/s si nu cred ca iti suna un mp3 la calitatea respectiva murdar
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?