Rusted Records
Rusted Records
http://www.rustedrecords.com/
Rusted Records, label online de promovare a tinerelor talente pe aproape toate genurile muzicale. Labelul debuteaza cu un concurs de promovare: o serie de compilatii: Pas spre viitor vol.1 - mai multe detalii in site si pe forum.
Cine doreste schimb de linkuri sau parteneriate - sau labeluri interesate de artistii promovati de Rusted Records: [email protected]
Detalii pe site si pe forum.
Multumesc
Rusted Records, label online de promovare a tinerelor talente pe aproape toate genurile muzicale. Labelul debuteaza cu un concurs de promovare: o serie de compilatii: Pas spre viitor vol.1 - mai multe detalii in site si pe forum.
Cine doreste schimb de linkuri sau parteneriate - sau labeluri interesate de artistii promovati de Rusted Records: [email protected]
Detalii pe site si pe forum.
Multumesc
Sunrise Sounds Brasov - Quality music promoter.
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
Nu e rau, numai sa nu fiti prea ingaduitori cu selectia.
Sa luati doar ce suna bine si promitator.
Cine stie, poate pe viitor, daca sunteti ok poate cooptati adevarate mari talente.
Va urez succes.
Inca o data: FERITI-VA DE CHICIURI!!! (asta daca doriti sa fiti luati in serios)
Sa luati doar ce suna bine si promitator.
Cine stie, poate pe viitor, daca sunteti ok poate cooptati adevarate mari talente.
Va urez succes.
Inca o data: FERITI-VA DE CHICIURI!!! (asta daca doriti sa fiti luati in serios)
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu
@ DiNO: da frate, label online... nu stiu daca stii dar peste granita este una din metodele de promovare in muzica... chiar daca faci label pe bune tot nu te ajuta nimeni daca nu promovezi online...si o sa fie si evenimente...curand si CDuri la vanzare... asa ca terminati cu mentalitatile de turma si deshideti-va la nou.
@ restu: multumesc celor carora le place site-u...m-am chinuit de unul singur sa-l fa sa arate cum trebe, si nu va temeti... selectia va fi riguroasa...vor aparea pe compilatii doar cei ce merita sa apara.
Si Rusted Records: vine de la numele meu de scena, djrust...asta pur informativ....si e vorba de un contrast...e numit Rusted...dar va detine artisti rust-free...
@ restu: multumesc celor carora le place site-u...m-am chinuit de unul singur sa-l fa sa arate cum trebe, si nu va temeti... selectia va fi riguroasa...vor aparea pe compilatii doar cei ce merita sa apara.
Si Rusted Records: vine de la numele meu de scena, djrust...asta pur informativ....si e vorba de un contrast...e numit Rusted...dar va detine artisti rust-free...
-
- The Drunken Master
ludacris are asa ceva...si cred ca e cel mai jmecher din toate care le-am vazut pana acum
www.wemix.com
www.wemix.com
peepee in ya girl's eyebrow
-
- The Drunken Master
ce beneficii vor avea cei care vor fi pe compilatii...ca din vanzarile cdurilor..n-o sa vada nici un ban...sunt sigur de asta..cum imparti 10-15 lei la 20 de trupe care ar intra pe o compilatie gen...'nsky wrote:ce beneficii veti avea voi cei care va ocupati de site ?
cat despre promovare...toti pot sa-si puna cacatul pe net pe forumuri si astea..deci ce beneficii au?de ce s-ar inscrie sa intre pe compilatie?
le oferiti ore la studio...instrumnentale ..ceva?sau doar numele pe o compilatie..si pe un site?
Vor fi din aprilie ore de studio....se vor oferi isntrumentale etc....si din nou vad instinctu de turma al romanului...crede-ma..cand esti singur...nu te asculta nici dracu....
@ nsky: nu urmaresc profit..am job full-time. Vreau doar sa promovez pe cei care chiar fac ceva si sunt dati cu shutu asa cum am vazut la multi ajunsi sus..cum a zis k: majoritatea sunt luati.....sa mori tu, ma..........credema...daca merg acu in fiecare oras iau cel putin 10 trupe care pot ajunge mari....asta numai pe hiphop... da asa-i romanu..
@ nsky: nu urmaresc profit..am job full-time. Vreau doar sa promovez pe cei care chiar fac ceva si sunt dati cu shutu asa cum am vazut la multi ajunsi sus..cum a zis k: majoritatea sunt luati.....sa mori tu, ma..........credema...daca merg acu in fiecare oras iau cel putin 10 trupe care pot ajunge mari....asta numai pe hiphop... da asa-i romanu..
-
- The Drunken Master
explica-mi ... te rog fenomenul asta..instinctul de turma..ca nu vad nici o legatura cu ce am scris eu...si s-ar putea sa ma simt jignit...gman wrote:Vor fi din aprilie ore de studio....se vor oferi isntrumentale etc....si din nou vad instinctu de turma al romanului...crede-ma..cand esti singur...nu te asculta nici dracu....
.
sunt multi care sunt pe cont propriu si au multi ascultatori si-s foarte cunoscuti...si multi care sunt acum promovati de un label sau casa de discuri care s-au facut cuoscuti tot pe cont propriu pe munca lor...
daca esti bun esti ascultat indiferent de cine si cum te promoveaza
instinctul de turma romanesc in ceea ce inseamna profit..credema..cine face muzica o face din placere, nu ca sa obtina ore in studio..sau sa faca 100ron din vanzarea a 10 albume...k oricum in ziua de azi albume mai cumpara doar prietenii si apropiatii, din respect...si cativa care inca mai apreciaza originalul. Nu oblig pe nimeni sa placa Rusted Records. Zic doar ca ceea ce incerc sa fac este sa ii ajut pe aia care nu sutn ascultati de nimeni, indiferent ce stil muzical e..sa aiba un cuvant..cat de mmic acolo..sa se vada cu numele pe site..sa vada ca omu' care downloadeaza compialtia il asculta si pe el..si, cine stie...o casa de discuri mai amre pune ochii pe el si BUM....s-a scos....DexStaR wrote:explica-mi ... te rog fenomenul asta..instinctul de turma..ca nu vad nici o legatura cu ce am scris eu...si s-ar putea sa ma simt jignit...gman wrote:Vor fi din aprilie ore de studio....se vor oferi isntrumentale etc....si din nou vad instinctu de turma al romanului...crede-ma..cand esti singur...nu te asculta nici dracu....
.
sunt multi care sunt pe cont propriu si au multi ascultatori si-s foarte cunoscuti...si multi care sunt acum promovati de un label sau casa de discuri care s-au facut cuoscuti tot pe cont propriu pe munca lor...
daca esti bun esti ascultat indiferent de cine si cum te promoveaza
Nu e ideea c anut e asculta..te asculta si aia mari...dar e teama de surclasare...daca ala nou vine si ne ia fatza??? hmmm.....
Intentia mea e pur si simplu sa ajut.... dupa cum am spus in randurile de mai sus...