Joi pe 29 ianuarie ne intoarcem in timp � undeva prin 1970-1980. Am pregatit cea mai �glamour� petrecere a inceputului de an: �Disco Fever�. Noi redecoram clubul ca sa arate ca in anii �70, iar voi trebuie sa veniti imbracati ca atunci � mai un pantalon evazat, mai o peruca, mai vedeti voi. Daca nu va descurcati va recomandam si cateva locuri unde ati putea gasi accesorii de acest gen:
Dress-code-ul este obligatoriu, distractia garantata de catre noi iar prea multe nu ar mai fi de zis: Joi 29 ianuarie ora 21.00 va asteptam pe Smardan nr.30. Intrarea 10 lei (cu un shot inclus in pret).
uite ca nu-mi dau seama foarte exact ce inseamna termenul de dress code,pentru ca n-am fost niciodata la genul asta de party-uri.
trebuie sa vii imbracat intr-un anumit fel,pentru ca altfel nu intrii in club ? sau e de preferat sa vii imbracat disco style,pentru a mentine integritatea atmosferei ?
cineva gen riccarda sa ma lamureasca si pe mine.
pai stai frate putin asa,si daca nu ai bani sa-ti cumperi accesorii de pe site-urile alea,nu te lasa cefosii sa intrii in club,desi poate ca-ti place muzica respectiva si faci consumatie la bar ? mie unul nu mi se pare normal. in mod normal ar trebui sa cumpere cei care au clubul cateva din accesoriile respective,sa faca mai multe seri de genul asta si sa inchirieze pentru o suma modica respectivele accesorii celor care intra. asa s-ar si scoate cu investitia,si nici cei care vin acolo n-ar mai baga bani in buzunarele celor care au site-urile alea.
imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu intrebarea asta,chiar nu vreau sa inflamez spiritele,dar am deschis discutia asta dintr-o simpla curiozitate personala.
stiu nu ca se scrie cu 2 de i,e greseala de tastatura )
am inteles ideea. repet,n-am vrut sa inflamez spiritele,am vrut sa vad care e treaba cu dress code-ul asta,pentru ca am vazut treaba asta la mai multe party-uri si eram nedumerit.
Mallone wrote:stiu nu ca se scrie cu 2 de i,e greseala de tastatura )
am inteles ideea. repet,n-am vrut sa inflamez spiritele,am vrut sa vad care e treaba cu dress code-ul asta,pentru ca am vazut treaba asta la mai multe party-uri si eram nedumerit.
mallone... e ok asa... ai mai fost la dress code party-uri fara sa stii...