Ce-am samplat de la altii e amintit pe coperta de spate, copertile sunt incluse in download. Probabil ai ascultat doar online. Cand zic sampling, ma refer nu numai la ce fur de pe discuri, dar si la sampling de bas sau synth cantate de mine, de cateva secunde, la care apoi fac loop, sau un sampling de tobe pe care-l modific.
Piesa 8 , I listen, de exemplu, e contruita de la zero: tobele sunt facute manual ( cu mouse-ul, sunet cu sunet !

) , synth-urile si bassul le-am facut eu pe Microkorg si Reason, vocea e a unei amice olandeze si a mea, pe refren, chitara cantata de alt prieten, si tot asa. Doar vreo 2 sample-uri de voce de vreo 2 sec. fiecare sunt 'furate'
Piesa 7, A Summer Afternoon, are sample-uri de orchestra si trompeta din Summer Time, versiunea Ella Fitzgerald, o sa le recunosti. Bassul si chitara sunt trase live, vocea principala, rapperul olandez, e tras live, scratchurile sunt trase live. Tobele le-am facut din one shots cu drum machines in Ableton Live, batute pe un MPD. Tot proiectul e lucrat in Ableton, si are in jur de 30 de layer-uri.
Si cam asa sunt facute toate piesele.
Oricum, intentia mea nu era sa fac intrumentale pentru MC's ci un album lounge cu influente hip hop, de sine statator. Daca nu-ti place, asta e, albumul nu-l mai refac