SHINE - Va multumim (HH din Basarabia)
SHINE - Va multumim (HH din Basarabia)
Salut, sunt Shine, membru al trupei Huliganii [Chisinau]. Am inregistrat recent o piesa dedicata politicienilor din MD (avem alegeri parlamentare degraba...)
As vrea sa aflu parerea voastra.
http://www.zshare.net/audio/5631799512a916f8/
Pace!
As vrea sa aflu parerea voastra.
http://www.zshare.net/audio/5631799512a916f8/
Pace!
Alte pareri?
creTzu
Merci!
Pot sa te intreb ce anume ti se pare ciudat?
Da, negativul nu este unul tipic pentru HH, dar IMHO acum tendinta este de a sterge "hotarele" dintre stilurile muzicale (in sensul asta imi place ce face Kanye).
Merci!
Pot sa te intreb ce anume ti se pare ciudat?
Da, negativul nu este unul tipic pentru HH, dar IMHO acum tendinta este de a sterge "hotarele" dintre stilurile muzicale (in sensul asta imi place ce face Kanye).
Stefan P,
E doar parerea ta. Eu cred ca o poezie poate fi recitata in orice stil muzical modern:
pe un tempou lent si pe unul rapid
pe chitari latino si pe chitari rock
pe instrumente de orchestra si pe intrumente pur electro
etc, etc
Jay-Z, Lil Wayne, Kanye sunt fruntasi in aceasta privinta. Si tot ei sunt considerati cei mai tari in SUA.
Poate tu m-ai inteles gresit?
E doar parerea ta. Eu cred ca o poezie poate fi recitata in orice stil muzical modern:
pe un tempou lent si pe unul rapid
pe chitari latino si pe chitari rock
pe instrumente de orchestra si pe intrumente pur electro
etc, etc
Jay-Z, Lil Wayne, Kanye sunt fruntasi in aceasta privinta. Si tot ei sunt considerati cei mai tari in SUA.
Poate tu m-ai inteles gresit?
Nu vorbesc nici eu de diferente under/mainstream, ci de hip-hop vs ce o fi.
Cat despre creativitate/exploring sounds, nu sunt contra, doar ca incepe piesa si nu ma duce cu gandul la hiphop deloc. Asta vroiam sa zic mai sus
Si poti folosi orice fel de instrumente, tempo-uri, sa reciti cum vrei, dar tot sa sune a hiphop. out !
Cat despre creativitate/exploring sounds, nu sunt contra, doar ca incepe piesa si nu ma duce cu gandul la hiphop deloc. Asta vroiam sa zic mai sus

Si poti folosi orice fel de instrumente, tempo-uri, sa reciti cum vrei, dar tot sa sune a hiphop. out !
- breakyoself
- adevarat sa mor de nu