productie
-
- tanar
productie
http://www.dump.ro/audio/rap-banger-mp3 ... LnTfcZqvFB
Daca vrea cineva treaba asta sa posteze.
NU vreau bani
Sa apara critici doar atunci cand sunt in masura. ADICA NU VREAU CRITICI DE LA CEI CARE FOLOSESC SAMPLEURI.
NU vreau bani
Sa apara critici doar atunci cand sunt in masura. ADICA NU VREAU CRITICI DE LA CEI CARE FOLOSESC SAMPLEURI.
Re: productie
E atunci pleaca-n plm ca iti ruinez visele ... Timbaland a folosit si poate va mai folosi Sampleuri ... na... ia si plangi acum.Foite_Smoking wrote:http://www.dump.ro/audio/rap-banger-mp3/6184/VNP4u4LnTfcZqvFB
NU vreau bani
Se pare ca la treaba asta trebuie sa iti explic:
1.Nu toti cei care sampleaza sunt ratati care habar nu au de muzica.
Desigur sunt multi care aleg sampling-ul doar pentru ca au impresia ca e mai usor si ca tot ce faci e sa tai ceva intr-un anume program, sa pui un loop de toba, sa egalizezi bassul pe sample sa sune mai tare si Voila!
2Ce ai facut tu acolo e pe departe de a fi rap banger.
Dar avand in vedere ca e free atunci e ok.
Mie imi aduce aminte de ce faceau in 99 o trupa de dance din Hunedoara, care au inregistrat si pe la taica-miu.
Mai incearca si poate vei ajunge si sa faci bangere!
Disclaimer: Eu sunt un all-around producer (in adevaratul sens, nu doar beatmaker), deci fac si cu samples, midi, trag instrumente, etc, deci ma gandesc ca pot sa iti zic, nu?
Cred ca asta e piesa de care imi aduce aminte
) lol
http://www.zshare.net/audio/57760379dcf0a88c/
1.Nu toti cei care sampleaza sunt ratati care habar nu au de muzica.
Desigur sunt multi care aleg sampling-ul doar pentru ca au impresia ca e mai usor si ca tot ce faci e sa tai ceva intr-un anume program, sa pui un loop de toba, sa egalizezi bassul pe sample sa sune mai tare si Voila!
2Ce ai facut tu acolo e pe departe de a fi rap banger.
Dar avand in vedere ca e free atunci e ok.
Mie imi aduce aminte de ce faceau in 99 o trupa de dance din Hunedoara, care au inregistrat si pe la taica-miu.
Mai incearca si poate vei ajunge si sa faci bangere!
Disclaimer: Eu sunt un all-around producer (in adevaratul sens, nu doar beatmaker), deci fac si cu samples, midi, trag instrumente, etc, deci ma gandesc ca pot sa iti zic, nu?
Cred ca asta e piesa de care imi aduce aminte

http://www.zshare.net/audio/57760379dcf0a88c/
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- Anghel Marius
- dimineata verific forumu
-
- tanar
Stefan P. - unde era vorba de timbaland in topicu meu? io ti-am zis simplu ca daca ai ceva de comunicat referitor la intrumentalul asta sa vb doar daca ai facut o piesa macar cap coada cu ce ti-a trecut tie prin cap. Nu era vb daca e ok sau nu sa folosesti sampleuri. Daca tu te-ai simtit jignit: naspa. E problema ta daca esti in stare sau nu sa faci o linie melodica.
Pe mine ma interesa daca vrea cineva sa il ia. dar ma asteptam ca cel putin un necautat ca stefan o sa iti dea el cu parerea, d-aia am pus partea cu critica.
Mix/Master, nu stiu sa fac.
Pe mine ma interesa daca vrea cineva sa il ia. dar ma asteptam ca cel putin un necautat ca stefan o sa iti dea el cu parerea, d-aia am pus partea cu critica.
- christian k.
- vatraș local
Cand faceam io partzuri d-alea fara sampling tu ascultai Valahia frate. Beatu tau e de cacat , si tu nu stii sa vorbesti. Imi plac oamenii aroganti atunci cand au macar o scanteie acolo ... nu retarzi care fac un beat si-l posteaza ... vrei sa te bat ?Foite_Smoking wrote:Stefan P. - unde era vorba de timbaland in topicu meu? io ti-am zis simplu ca daca ai ceva de comunicat referitor la intrumentalul asta sa vb doar daca ai facut o piesa macar cap coada cu ce ti-a trecut tie prin cap. Nu era vb daca e ok sau nu sa folosesti sampleuri. Daca tu te-ai simtit jignit: naspa. E problema ta daca esti in stare sau nu sa faci o linie melodica.
- Kaen Shine
- Shiftee
-
- tanar