Kardinal Offishall concerteaza la Bucuresti

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
Alin-San
imun

Kardinal Offishall concerteaza la Bucuresti

Post by Alin-San »

Image

Kardinal Offishall va sustine un concert in Clubul Bamboo din Bucuresti pe data de 4 aprilie 2009. Pe numele sau adevarat Jason William Harrow, Kardinal Offishall s-a nascut in Toronto in data de 21 mai 1976. Artist hip-hop, producator si compozitor, considerat ambasadorul hip-hop al Canadei, a castigat prima sa competitie de rap la varsta de 12 ani. La aceeasi varsta, Kardinal Offishall a avut si prima reprezentatie live alaturi de Nelson Mandela (ce se afla la prima sa vizita in Toronto). In 1993 a renuntat la aliasul sau din acea vreme KollAid si inspirat de Cardinalul Richelieu si-a schimbat numele de scena in Kardinal Offishall.

Cel mai recent album al sau `Not 4 Sale` a aparut pe data de 9 septembrie 2008 si a ajuns pe locul 40 in topurile din S.U.A. si pe locul 8 in Canada. La realizarea LP-ului, Kardinal Offishall a colaborat cu artisti precum Clipse, Lindo P, Keri Hilson si Akon. Cu single-ul `Dangerous` (Kardinal Offishall feat. Akon) a cunoscut un adevarat succes fiind nominalizat la premiile Juno 2009 pentru `Cea mai buna melodie a anulu`i. De asemena, a urcat pe locul 5 in topul U.S. Billboard Hot 100, locul 6 in topul U.S. Billboard Hot Rap Tracks , locul 3 in topul U.S. Billboard Mainstream Top 40 si locul 1 in topul U.S. Billboard Rhythmic Top 40.

Rezervari pentru concertul Kardinal Offishall de la Bucuresti se pot face la numerele de telefon 0723.226.266 si 0726.226.266.
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

in bamboo poate sa fie si methodman si redman ( bine, exagerez..m-as duce :) ), ca nu e concert, e un fel de sindrofie neplacuta care fute toata atmosfera.
daca era concert asa gen ...concert! ma duceam.asa...au bani si degeaba (organizatorii).
Image
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

kif wrote:in bamboo poate sa fie si methodman si redman ( bine, exagerez..m-as duce :) ), ca nu e concert, e un fel de sindrofie neplacuta care fute toata atmosfera.
daca era concert asa gen ...concert! ma duceam.asa...au bani si degeaba (organizatorii).
adevarat
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

n-am fost in viata mea in bamboo, nici nu planuiesc, dar am vazut la tv un reportaj despre cand a fost ludacris ala de jarule, toata chestia era de epatare a unui berbec din ala care se caca bani, s-a filmat oagarul cum ii intra jarule in masina si se imbratiseaza, "my homie!" bling blingh ka-ching... cica asta e noul trend, sa aduci celebritati sa-ti cante, ca lautarii. ca nici nea minune nu poate avea pretentii financiare ca bajetii astia bronzati de peste ocean. era si ceva miliardar care vroia sa o cheme pe pam anderson la ziua lui. acuma nu zic ca e cazul cu kardinal official neaparat, dar cu ja rule clar asa a fost. futu-i in gura de nouveau riches sa-i fut!
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ce slbz inseamna "a castigat prima editie rap" ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Post Reply