BMC

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

RazielSpike
tanar

BMC

Post by RazielSpike »

Bmc ... Seddativ and SepeK ... Pareri / Critici

Seddativ - Acelasi Cosmar Mixtape (2008) - http://bmc.powerout.info/acelasicosmar.rar
SepeK - Jungla de Asfalt (2009) - http://bmc.powerout.info/jungladeasfalt.rar

Inregistrarea a fost facuta in casa ... in conditii "mizere" ... iar masterizarea facuta de noi. Am tras cu 2 microfoane vechi ... si cu tot ce am putut ... Dar totusi nu conteaza cum canti ... ci, ce simti :)

Asteptam pareri ... Tnx
Raziel-Spike
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Re: BMC

Post by creTzu »

RazielSpike wrote:Dar totusi nu conteaza cum canti ... ci, ce simti :)
Da, daca te ocupi cu simtzitul . La muzica conteaza cum canti
NskY
#

Post by NskY »

frate voi chiar va bateti joc? cine plm asculta asa o muzica de cacat? imi vine sa sparg monitoru cand aud ce prost suna...

suntem in 2009 si voi nu aveti 30 de lei sa trageti o piesa in studio? in cazul asta imi permit sa zic "e naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
CleeQue
adevarat sa mor de nu

Post by CleeQue »

o diaree de muzica.

textele sunt varza.. sub orice critica. negative.. nu mai zic nimic.

de ce "Seddativ" cu 2 de "d"? voi ati inventat noul vocabular, sa inteleg?

baaaai !! de ce trebuie sa va suport ma??>>?> muzica voastra de rahat. mars de pe

forumul asta!!!! cine e contra mea.. nu are nici o treaba cu muzica. sa mor eu. cik "sa

nu te iei de altii.. sa nu adresezi injurii".. :shock: cum mortii masii ma? inchideti

topicul! numai oua clocite pe aici!
Image
stressdidri
tanar

esti cu capu'?

Post by stressdidri »

nu va obliga nimeni sa ascultati muzica lor si
e treaba lor cum vor sa se "numeasca"

APRECIATI MUNCA SI SPRIJINITI INITIATIVA.

Repede sariti de fund in sus ca niste cocalari obligati sa asculte house.
Daca sunteti capabili de ceva mai bun aratati asta si mai lasati reprosurile ca pareti niste femei isterice a caror gura le este umpluta de organ.
RazielSpike
tanar

Post by RazielSpike »

Theodore Hansson wrote:frate voi chiar va bateti joc? cine plm asculta asa o muzica de c****? imi vine sa sparg monitoru cand aud ce prost suna...

suntem in 2009 si voi nu aveti 30 de lei sa trageti o piesa in studio? in cazul asta imi permit sa zic "e naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Pai daca tot zici ca ai atatia bani, dami tu sa ma duc la studio, sau sa trag la tine daca tot esti asa "plin de bani" ... hai frate fii serior, crezi ca e chiar atat de usor ... suntem in 2009, asta ce ar trebuii sa insemne ? te grabesti cu prejudecatile dar nu stai deloc sa asculti atent, poate nu suntem noi cine stie cine, poate nu avem noi cine stie ce aparatura, dar asta nu conteaza ... si daca facem, nu o facem pentru lume, o facem pentru noi ;). Fa tu daca consideri ca esti mai bun ... parerea mea ...

"Daca banu e ochiu dracului, atunci nul privi in ochi"
Raziel-Spike
loyal2thek

Post by loyal2thek »

Cu atitudine d'asta, gen: "fa tu daca consideri ca esti mai bun" si "o facem pentru noi" sari la capac fara sa ti-o ceara nimeni. Daca nu mai face figuri placa de sunet ibm-lenovo va si ascult imediat.

N-a mers placa.
Last edited by loyal2thek on Mon Apr 06, 2009 11:57 am, edited 1 time in total.
Foite_Smoking
tanar

Post by Foite_Smoking »

La focsani n-au ajuns casete aparute dupa 96?

ba voi ati tras intr-o biblioteca? dupa cate ca se aude prost se aude si incet. nu ca volum. ci ca implicatie. futuvan gura de repari. marsh la sapat santuri.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Cata caterinca sa moara Eustache =)
CleeQue
adevarat sa mor de nu

Post by CleeQue »

pai daca faceti muzica pentru voi, la ce mortii masii mai publicati aici??
Image
breakyoself
adevarat sa mor de nu

Post by breakyoself »

CE PULA MEA CAUTA IBU PE COPERTA VOASTRA (sau a lui sepek,cine cacat o fi si ala) ??!!? :evil:
Supafly!
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

am zis'o si o sa o mai zic. . . majoritatea fumati, majoritatea beti bere.
daca sunteti amarati si nu aveti atat de multi bani si va duceti la un studio rep, sunt convins 150% ca baietii va vor intelege si va vor face vreo oferta la 30 -50 ron . . .

la o medie de 40 ron ... asta inseamna, 6 pachete de tigari sau 8 beri la bodega... sau

3 pachete de tigari si 4 beri...
pasiunile, hobbyurile si alte activitati cer sacrificii.

e chiar atat de mult in ziua de azi?
Image
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

O mana sus pentru miscare . DiNO ai uitat de unde ai plecat.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

pisamas pe voi toti de pe forumu asta de cacat, faceti voi ceva mai bun, haterii pulii, muie1111111111!!

Image

eu le multumesc baietilor...cu ocazia asta am ras maxim de colegu' meu care e din focsani. big up :lol:
Image
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

e drept, oamenii poate nu is facuti pentru rap, poate nu vor sa scoata bani din buzunar sa mearga in studiou sau mai stiu eu ce. dar de ce trebuie sa se injure mereu? a avertizat omul calitatea de cacat. e ca si cum vanzatoarea ti-ar spune ca painea e foarte veche, tu o cumperi, musti din ea si ii bagi puli in gura. era mai simplu daca nu cumparai.

ideia e ca in romania iese muzica de proasta calitate tot mai des. nu e numai cazul lor dar stau si ma intreb ... cati din cei noi ajung sus? f putini...

sacrificati-va fratilor, iar in loc de un album prost calitativ mai bine incercati cu o singura piesa bine lucrata
Post Reply