Inregistrarea a fost facuta in casa ... in conditii "mizere" ... iar masterizarea facuta de noi. Am tras cu 2 microfoane vechi ... si cu tot ce am putut ... Dar totusi nu conteaza cum canti ... ci, ce simti
nu va obliga nimeni sa ascultati muzica lor si
e treaba lor cum vor sa se "numeasca"
APRECIATI MUNCA SI SPRIJINITI INITIATIVA.
Repede sariti de fund in sus ca niste cocalari obligati sa asculte house.
Daca sunteti capabili de ceva mai bun aratati asta si mai lasati reprosurile ca pareti niste femei isterice a caror gura le este umpluta de organ.
Theodore Hansson wrote:frate voi chiar va bateti joc? cine plm asculta asa o muzica de c****? imi vine sa sparg monitoru cand aud ce prost suna...
suntem in 2009 si voi nu aveti 30 de lei sa trageti o piesa in studio? in cazul asta imi permit sa zic "e naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
Pai daca tot zici ca ai atatia bani, dami tu sa ma duc la studio, sau sa trag la tine daca tot esti asa "plin de bani" ... hai frate fii serior, crezi ca e chiar atat de usor ... suntem in 2009, asta ce ar trebuii sa insemne ? te grabesti cu prejudecatile dar nu stai deloc sa asculti atent, poate nu suntem noi cine stie cine, poate nu avem noi cine stie ce aparatura, dar asta nu conteaza ... si daca facem, nu o facem pentru lume, o facem pentru noi . Fa tu daca consideri ca esti mai bun ... parerea mea ...
"Daca banu e ochiu dracului, atunci nul privi in ochi"
Cu atitudine d'asta, gen: "fa tu daca consideri ca esti mai bun" si "o facem pentru noi" sari la capac fara sa ti-o ceara nimeni. Daca nu mai face figuri placa de sunet ibm-lenovo va si ascult imediat.
N-a mers placa.
Last edited by loyal2thek on Mon Apr 06, 2009 11:57 am, edited 1 time in total.
ba voi ati tras intr-o biblioteca? dupa cate ca se aude prost se aude si incet. nu ca volum. ci ca implicatie. futuvan gura de repari. marsh la sapat santuri.
am zis'o si o sa o mai zic. . . majoritatea fumati, majoritatea beti bere.
daca sunteti amarati si nu aveti atat de multi bani si va duceti la un studio rep, sunt convins 150% ca baietii va vor intelege si va vor face vreo oferta la 30 -50 ron . . .
la o medie de 40 ron ... asta inseamna, 6 pachete de tigari sau 8 beri la bodega... sau
3 pachete de tigari si 4 beri...
pasiunile, hobbyurile si alte activitati cer sacrificii.
e drept, oamenii poate nu is facuti pentru rap, poate nu vor sa scoata bani din buzunar sa mearga in studiou sau mai stiu eu ce. dar de ce trebuie sa se injure mereu? a avertizat omul calitatea de cacat. e ca si cum vanzatoarea ti-ar spune ca painea e foarte veche, tu o cumperi, musti din ea si ii bagi puli in gura. era mai simplu daca nu cumparai.
ideia e ca in romania iese muzica de proasta calitate tot mai des. nu e numai cazul lor dar stau si ma intreb ... cati din cei noi ajung sus? f putini...
sacrificati-va fratilor, iar in loc de un album prost calitativ mai bine incercati cu o singura piesa bine lucrata