Radio HH
- bachus'
- dimineata verific forumu
Re: Radio HH
MaCeLMp4 wrote:Docandata nu esti non stop 24/7

la cum ai scris, nici din curiozitate nu o sa ascultKoma wrote:Avert pentru MaCeLMp4, pentru maltratarea limbii romane in mod repetat.

baietii mari nu plang sunt plini de sange.
- Chill Will
- the funky man
ne pui o poza cu tine?
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- christian k.
- vatraș local
- Chill Will
- the funky man
MaCeLMp4 wrote:Krayzee Funksta dc vrei poza cu mine ?
pentru ca te apreciez si vreau o poza cu tine. ce zici? da-mi mesaj privat cu ea.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
ma baiete, nu vreau sa te jignesc dar deja esti enervant.
ori esti semi-analfabet si atunci e grav, ori ai alta nationalitate si acum inveti lb. romana, ori ai 12 ani si esti suficient de cocalar incat sa scrii gresit si sa dai enter fara sa citesti ce ai scris.
n-o lua la caterinca, astept un raspuns.
ori esti semi-analfabet si atunci e grav, ori ai alta nationalitate si acum inveti lb. romana, ori ai 12 ani si esti suficient de cocalar incat sa scrii gresit si sa dai enter fara sa citesti ce ai scris.
n-o lua la caterinca, astept un raspuns.
Emisia o dai din baie? Se aude ca pula...
Nu se poate da ban permanent pentru mp4 astA? Sincer e stresant , m`am saturat de atatea topicuri si de romana ce o are in el...
Nu se poate da ban permanent pentru mp4 astA? Sincer e stresant , m`am saturat de atatea topicuri si de romana ce o are in el...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.