Roots Reggae Ro

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Megga Dillah
tanar

Roots Reggae Ro

Post by Megga Dillah »

Blesses tuturor... nu tin asa mult la auto-promovare deci nu asta este scopul meu principal. M-am gandit sa postez si aici un site cu piesele mele fiindca sunt interesat de parerile oamenilor si ceva sfaturi in ideea asta "noua" pe care ma axez... ma refer la roots reggae in Romania, asta insemnand faptul ca nu cand in limba romana (nu ca asa avea ceva cu limba natala sau ca as vrea sa cant pentru publicul de afara), doar ca nu imi place ideea de roots reggae cantat in limba romana. La asa ceva probabil ca s-au gandit si Alborosie sau Gentleman sau Patrice etc... atunci cand s-au apucat de reggae dar nu in limba lor natala. Site-ul este www.myband.ro/meggadillah . Aici au calitatea cea mai buna. Piesele mai pot fi ascultate pe www.jah-army.net sau www.youtube.com. Astept ceva pareri daca se poate! Hugs!

Cu respect,
Alexandru Ciubotaru a.k.a. Megga Dillah
The goverment don`t stand for di nation, Di only cure is rasta dedication... Zbush bush pac poc in ghetou iiooouuu nu te lua de jmecherasii mei din cartiiieeerrr! am uzi si te fac nu fi fraiiieeerrr! iou iou
Megga Dillah
tanar

Post by Megga Dillah »

p.s.: Imi cer scuze pentru off-topic avand in vedere ca forumul este destinat hip-hop-ului. Salutari inca odata!
The goverment don`t stand for di nation, Di only cure is rasta dedication... Zbush bush pac poc in ghetou iiooouuu nu te lua de jmecherasii mei din cartiiieeerrr! am uzi si te fac nu fi fraiiieeerrr! iou iou
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

nu suna rau deloc
Alexsay
fratele meu tu esti baiat

Post by Alexsay »

E chiar frumos :D imi place mult
DiNO wrote: 115kg in viu.
Si totusi continua sa manance cacat...
Image
DiNO wrote:nu ma atinge, din contra, ma onoreaza
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

nu prea iti iese cu accentul ala de rasta. instrumentalele sunt tari asa.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
snp
pictor

Post by snp »

suna bine..instrumentalele de unde-s ?
semne pentru muti $#%25252
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Suzy wrote:nu prea iti iese cu accentul ala de rasta. instrumentalele sunt tari asa.
dar versurile sunt misto scrise si date. un pic iti tremura vocea la cantat, zi mai cu kwae!
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

Dragute piese.

Nu le pui la download? :)
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Kenshin wrote:
Suzy wrote:nu prea iti iese cu accentul ala de rasta. instrumentalele sunt tari asa.
dar versurile sunt misto scrise si date. un pic iti tremura vocea la cantat, zi mai cu kwae!
da..cam asa ceva.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

nu ai vrea sa te cheme doar Dillah?:))...e f ok ce faci!
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Megga Dillah
tanar

Post by Megga Dillah »

pai deocamdata cant numai pe riddim-uri fiindca nu imi permit financiar sa imi cumpar sau sa imi fac propriile instrumentale... procedez ca si restul. pe viitor sper sa pot atunge si stagiul acesta. in leg. cu accentul... stiu ca scartaie... acuma exersez :D is in perioada de testare :D si nu le-am pus spre download tot din acest motiv. fiindca nu sunt variante finale... dar daca le vrea cineva, np, un add p mess si le trimit :D ms mult de comenturi. kisses.
Airatollah
serios, sunt ok

Post by Airatollah »

pe myband numai ai melodii,dar oricum stiu piesa call 911 si inca una de dragoste careia i-am uitat denumirea.oricum mi-a placut mult ce faci si nici macar nu credeam ca esti roman :) multa bafta :wink:
"Your ignorance is feeding my uberconscious"
http://myspace.com/airatollah
Megga Dillah
tanar

Post by Megga Dillah »

mersi fain man de aprecieri dar daca nu ai ascultat piesele pe myband, unde le-ai auzit? cred ca singura sursa mai era jah-army fiindca alta nu stiu ;) mai era un tip din USA care nu o stiu ca sunt roman si cand i-am zis o spus ca nu credea ca romanii fac muzica reggae buna... reggae ca reggae dar sa vezi hip-hop... si acuma e innebunit de hip-hop romanesc cu toate ca nu intelege nimic din versuri :lol:
JourneyToJah
dimineata verific forumu

Post by JourneyToJah »

Coaeeeeeeee, lasami pe privat un id de mess.

PS: ne cunoastem : )) nu ne-am vazut demult.

LE: am gasit pe myband : ))
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Suna foarte bine , bravo :)
Post Reply