INCEP SA-I DAU DREPTATE UNUI NEBUN CARE A ZIS CA HIP HOPU A DEVENIT O PAGINA P NET / MULTA PACE PTR ASTA CARE A INCHIS TOPICU PTR CA 1 A ZIS CEVA CAT DE CAT "CU SENS" SI DESPRE CARE SE PUTEA VORBI POTI SA MA STERGI BAY MODERATORU PIZDII,SCZ MI-A SCAPAT DA CHIAR ESTI DE CACAT! SI CA SA INCHEI IL CITEZ P BADEA "BINE PA" =)) SAU "HAI PAPPAPAPPAPAPAPPAPA".... DE CA CAT
Fara introduceri plicticoase si inutile > CEL MAI BUN MC
si de ce?
yo as zice Kane ptr ca rupe tot p set it off >that's what I call FLOW si rimeaza dak nu ma insel de prin 86' tot in perioada aia cu Rakim sau KRS,si da are si piese mai chill da' mie imi place f mult si ca tehnica si ca flow! so >>> King Asiatic Nobody's Equal<<<
PS:fara polemici inutile de genu' "da frate da nu compara cu X" , pur si simplu cine crezi tu ca e cel mai smecher si de ce?
Pace ptr toti forumistii ) !!!
PS2:era sa uit cel mai underratted e de departe Chino
DO THE KNOWLEDGE 2 !!!
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Kaen Shine
- Shiftee
Re: DO THE KNOWLEDGE 2 !!!
ermm...awareness wrote:INCEP SA-I DAU DREPTATE UNUI NEBUN CARE A ZIS CA HIP HOPU A DEVENIT O PAGINA P NET / MULTA PACE PTR ASTA CARE A INCHIS TOPICU PTR CA 1 A ZIS CEVA CAT DE CAT "CU SENS" SI DESPRE CARE SE PUTEA VORBI POTI SA MA STERGI BAY MODERATORU PIZDII,SCZ MI-A SCAPAT DA CHIAR ESTI DE c****! SI CA SA INCHEI IL CITEZ P BADEA "BINE PA" =)) SAU "HAI PAPPAPAPPAPAPAPPAPA".... DE CA CAT
daca un moderator a inchis topicul, l-a inchis pe buna dreptate, cum l-ai pus tu era total dampulea, fara nicio logica. si daca a fost inchis, nu mai faci inca unul si te apuci sa injuri. ai avut intentie ok, dar s-au mai facut zeci de d'astea.
dar ca sa te ajut, puteai sa faci un topic de genul celui de mai jos, macar sa aibe o baza stabila de discutie.
asadar, am deschis eu asta:
http://hadesrecords.com/forum/viewtopic.php?t=8381
comenteaza acolo si vezi parerile.
pana atunci, tu te-ai facut cu un avert.
sanatate.