Veritasaga & Funktastics @ Parcul Crangasi / DUM. 31.05
Moderator: dan
Veritasaga & Funktastics @ Parcul Crangasi / DUM. 31.05
Maine, in cadrul unui eveniment sportivo-multiculturalo-artistic (mai exact la finalul concursului de echitatie) are loc si o prestatie marca Veritasaga / Funktastics care o sa se desfasoare in Parcul Crangasi, incepand cu orele 18, 18:30. Or sa mai fie si Pistol Cu Capse si Chester, pentru cei interesati.
Ne vedem pe-acolo pentru cei interesati, care mai doreste, care mai pofteste. sase cai.
Ne vedem pe-acolo pentru cei interesati, care mai doreste, care mai pofteste. sase cai.
V-ati plans ca la Guess Who n-a fost publicu' rep..
Ce-a fost aici
Dupa ce ca s-a ajuns greu la scena, facand slalom printre fuste culorate si indivizi care vindeau ceasuri smatch, am avut parte si de background cu salam si guta acolo in fata.
Fain frumos baieti, mai trebuia 2 melodii de fiecare, macar.
Macar l-am vazut pe mallone la bermude. (unde erau baietii aia de cartier, ganxtaboy?)
Ce-a fost aici

Dupa ce ca s-a ajuns greu la scena, facand slalom printre fuste culorate si indivizi care vindeau ceasuri smatch, am avut parte si de background cu salam si guta acolo in fata.
Fain frumos baieti, mai trebuia 2 melodii de fiecare, macar.

Macar l-am vazut pe mallone la bermude. (unde erau baietii aia de cartier, ganxtaboy?)
Gen.
au fost 50 de oameni, daca nu ii punem la socoteala pe cei rataciti la o terasa... cred ca maxim 10 care stiau cat de cat despre ce e vorba ( imi cer scuze daca ma insel) si unul din motive cred ca a fost ca a fost anuntat pe ultima suta de metri concertul. pana si la pistol cu capse s-au strans vreo 20 de pusti neo-emo-punk. 

tigani, prea multi tigani ! la un moment dat mai atent eram la buzunarul meu decat la concert...
am crapat de ras cand i-am vazut pe doi cocalaro-tarani cum dansau pe "zboara", iar la sfarsitul concertului chiar s-a auzit un "baga guta!"
oricum, a fost ok pentru ca am mai auzit veritasaga & funktastics live.
am crapat de ras cand i-am vazut pe doi cocalaro-tarani cum dansau pe "zboara", iar la sfarsitul concertului chiar s-a auzit un "baga guta!"
oricum, a fost ok pentru ca am mai auzit veritasaga & funktastics live.