01. Back Again (Radio Version) 3:27
02. Back Again (Instrumental) 3:27
03. Back Again (Explicit Version) 3:24
Moderators: .etalosed, greuceanu
e deja pe blogul lui blanquitoAiratollah wrote:vai,de cand asteptam ceva nou de la reflection eternal.![]()
si albumu cand cade?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rlB3mdBs4aw[/youtube]
poate pentru ei e mai interesant daca vine sau nu game in romania.a mai fost un topic ''freestyle professors'' si tot asa , NIMENI nu posta.Airatollah wrote:se vede ca tot forumu e interesat de formatia asta.
halal.
nu e ma single, e un album cu 3 piese, dintre care una e radio version (adica stii tu, fara injuraturi), una e dirty (cu nigger, fuck, shit, bitch, etc) si una cu instrumentalul. ce te face sa crezi ca este un single?Airatollah wrote:scuze,poate n-am inteles eu bine,dar asta e doar un single?ma rog,e bun si atat,doar ca ma asteptam la un LP.ar fi fost mult mai fain.
Back Again e single ... Revolutions Per Minute e albumul,inca n-a iesitKoma wrote:nu e ma single, e un album cu 3 piese, dintre care una e radio version (adica stii tu, fara injuraturi), una e dirty (cu nigger, fuck, shit, bitch, etc) si una cu instrumentalul. ce te face sa crezi ca este un single?Airatollah wrote:scuze,poate n-am inteles eu bine,dar asta e doar un single?ma rog,e bun si atat,doar ca ma asteptam la un LP.ar fi fost mult mai fain.
adica mai intai te intrebi cand cade albumul, si cateva posturi mai jos zici "a, la naiba, am crezut ca e album, asta cred ca e single" ??? negrule ce?
am impresia ca iti place sa "gandesti cu voce tare", drept urmare postezi orice aberatie iti trece prin cap. poate ca lumea nu posta PENTRU CA SINGLE-UL IL STIA DE CEVA VREME, CU TOT CU CLIP. la asta nu te-ai gandit cred. tu si cu undergroundvandal sa va luati de mana, sunteti concitadini? v-am mai atras atentia de cateva ori sa lasati replicile astea de genul "habarnaveti voi ce e aia hip hop real bai fraierilor" ca nu va sta bine.