Beatbox Convention la Sibiu
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
Beatbox Convention la Sibiu
www.myspace.com/shannonbeatbox
Re: Beatbox Convention la Sibiu
Doar parerea mea:
Ma indoiesc ca veti avea prea multi beatboxeri, insa macar e bine ca vreti, aveam si noi filme de genul cand vedeam cum fac aia din state sau etc...
Eventual ar trebui sa faceti un fel de show cu emceez/djs/bboys si poate chiar graff si acolo sa adaugati si beatbox showcast sau convention daca vreti.
Doar cu un beatbox convention, poate te trezesti cu 3-4-5 beatboxeri, dintre care majoritatea amatori si posibil sa fie borring as fuck, asta daca apar spectatori la show care ar avea altceva mai bun de facut!
It's all about entertainment boys and girls!
Tre sa sti sa iti atragi publicul cum poti mai bine, sa faci treaba mai populara si cat se poate de interesanta, ca lumea sa doreasca mai mult.
In felul asta vei avea un public si la editia a 2-a sau alte evenimente, altfel nu-ti mai vine nimeni!
Noroc baiete!
Ma indoiesc ca veti avea prea multi beatboxeri, insa macar e bine ca vreti, aveam si noi filme de genul cand vedeam cum fac aia din state sau etc...
Eventual ar trebui sa faceti un fel de show cu emceez/djs/bboys si poate chiar graff si acolo sa adaugati si beatbox showcast sau convention daca vreti.
Doar cu un beatbox convention, poate te trezesti cu 3-4-5 beatboxeri, dintre care majoritatea amatori si posibil sa fie borring as fuck, asta daca apar spectatori la show care ar avea altceva mai bun de facut!
Tre sa sti sa iti atragi publicul cum poti mai bine, sa faci treaba mai populara si cat se poate de interesanta, ca lumea sa doreasca mai mult.
In felul asta vei avea un public si la editia a 2-a sau alte evenimente, altfel nu-ti mai vine nimeni!
Noroc baiete!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- ShannonTHB
Deocamdata e doar in stadiu de idee si am facut sonadju ala ca na sa vad cum reactioneaza lumea cand vine vorba de asa ceva. Eu imi doresc sa se intample si asta odata si odata la noi. Da ai dreptate ca poate ma trezesc cu 3-5 beatboxeri dar sincer nici nu ma astept la mai multi. Eu deja am vb. cu ceva oameni dar mai este timp si ramane de vazut daca iese ceva sau nu. Sincer la show-u asta ash vrea sa atrag tot felu de oameni nu neaparat doar repari pentru ca vreau sa arat tuturor ca beatboxu este ceva frumos si sa fie apreciat de cat mai multa lume.Graal wrote:Doar parerea mea:
Noroc baiete!
Ms de incurajare, acum eu incerc si daca e sa iasa ceva bine daca la fel de bine.
- ShannonTHB
Ma rog iti dai seama ca nu o sa se ridice la nivelul celor de afara, o sa fie ceva asa low si sigur v-a fi combinat si cu niste mc's sau ceva ca sa atraga lumea mai bine.